Obnoviť stránku

Regal Honey telové mlieko s obsahom včelieho medu 145 ml

3,47 €

Regal Honey telové mlieko s obsahom včelieho medu 145 ml

Chcete svojej pokožke dodať všetko potrebné, aby vyzerala sviežo a bola dokonale hydratovaná? Potom si vás určite získa telové mlieko Regal Honey. Produkt má hydratačný účinok. Jeho medový esencia vás určite zaujme a postará sa o spríjemnenie každodenných rituálov v rámci starostlivosti o vašu pokožku. Telové mlieko Regal Honey na suchú pokožku poskytne tú najlepšiu starostlivosť, pokožku zároveň udrží pevnú, hebkú a vláčnu.

Zásadné vlastnosti telového mlieka Regal Honey telové mlieko s obsahom včelieho medu 145 ml

  • S telovým mliekom dodáte zdravý vzhľad vašej pokožke
  • Účinok: hydratačný
  • Telové mlieko Regal Honey na suchú pokožku poskytuje pokožke prvotriednu starostlivosť
  • Jeho objem je 145 ml

Zloženie

INCI:
Aqua, Glycerín, Isopropyl palmitate, Cetearyl etylhexanoate, Cyclomethicone, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Glyceryl Stearate citrate, Wheat /triticum vulgare/ germ extract, Pentylene glycol, PEG-40 hydrogenated castor oil, Trideceth-9, Sine ADIP Lac, Etoxydiglycol, Propylene glycol, Mel, Butylene glycol, Carbomer, Triethanolamine, Parfum, DMDM Hydantoín, BHT, CI 19140, CI 15985.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný
Rad Medový

Problémy

Problémy Na suchú pokožku

Objem

Objem 145 ml
Kód:  BEAdark026
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3800010520874

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07