Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Purity Vision BIO Ružové maslo 70 ml

7,62 €

Purity Vision BIO Ružové maslo 70 ml

Túžite po dokonale hydratovanej a mladistvo vyzerajúcej pokožke? Potom vás iste osloví telové maslo PURITY VISION. Produkt má regeneračný účinok. Ak je pre vás dôležité vegánske zloženie, je pre vás ideálnou voľbou. Telové maslo PURITY VISION obsahuje iba tie najkvalitnejšie prírodné látky, ktoré boli vyberané s vysokou starostlivosťou. Nachádza sa medzi bio produktmi a vďaka tomu prináša len to najčistejšie, čo príroda ponúka. Príjemná vôňa ruží vám určite učaruje a spríjemní každodenné rituály ošetrujúce pokožku vášho tela. Maslo na telo PURITY VISION na suchú pokožku a proti starnutiu pleti poskytne tú najlepšiu starostlivosť, pokožku zároveň udrží pevnú, hebkú a vláčnu.

Telové maslo Purity Vision BIO Ružové maslo 70 ml ...
Telové maslo Purity Vision BIO Ružové maslo 70 ml ...

Hlavné prednosti telového masla Purity Vision BIO Ružové maslo 70 ml

  • Dodajte svojej pokožke maximálnu starostlivosť telovým maslom
  • Účinok: regeneračný
  • Zloženie s prírodnými zložkami
  • V tomto masle na telo nenájdete žiadne živočíšne zložky
  • Je zhotovené z bio surovín
  • Objem telového masla predstavuje 70 ml

Zloženie

INCI: Butyrospermum Parkii Butter* , Rosa Damascena Flower Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Pelargonium Graveolens Oil, Citronellol**, Geraniol**.* Z ekologického zemědělství.** Přirozená součást macerátu a esenciálního oleje.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Objem

Objem 70 ml

Vlastnosti

Účinok Regeneračný
Špecifikácia Bio, Vegánske
Rad Ružový

Problémy

Problémy Na suchú pokožku, Proti starnutiu pleti

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami
INCI: Butyrospermum Parkii Butter* , Rosa Damascena Flower Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Pelargonium Graveolens Oil, Citronellol**, Geraniol**.* Z ekologického zemědělství.** Přirozená součást macerátu a esenciálního oleje. '>
Kód:  DRGaaa0057
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07