Obnoviť stránku

Purity Vision Bio Levanduľový upokojujúci krém 100 ml, univerzálny

9,86 €

Purity Vision Bio Levanduľový upokojujúci krém 100 ml, univerzálny

Túžite po pokožke, ktorá bude pružná, pevná a dokonale hydratovaná? Tak si vás určite získa telový krém PURITY VISION. Myseľ bude pokojná a uvoľnená vďaka jeho jemnej vôni. Krém na telo PURITY VISION je plný kvalitných prísad zo sveta prírody. Náleží k bio produktom a vďaka tomu prináša len to najčistejšie, čo príroda ponúka. Jeho levanduľový variant vás iste okúzli a spríjemní vaše každodenné ošetrujúce rituály. Krém PURITY VISION na alergie, na jazvy a na suchú pokožku poskytne pokožke výnimočnú starostlivosť, navyše ju udržuje hebkú, pevnú a vláčnu.

Kľúčové prednosti telového krému Purity Vision Bio Levanduľový upokojujúci krém 100 ml, univerzálny

  • Dodajte svojej pokožke maximálnu starostlivosť telovým krémom
  • Zloženie s prírodnými zložkami
  • Upokojuje myseľ
  • Obsahuje bio suroviny
  • Krém na telo PURITY VISION na alergie, na jazvy a na suchú pokožku poskytne tú najlepšiu starostlivosť
  • Objem krému predstavuje 100 ml

Zloženie

INCI: Butyrospermum Parkii Butter (Bambucké maslo)*, Cannabis Sativa Seed Oil (Konopný olej)*, Helianthus Annuus Seed Oil (Slnečnicový olej)*, Lavandula Angustifolia Flower Extract (Levandulový extrakt), Zinc Oxide (Oxid zinočnatý), Borago Officinalis Seed Oil (Butnákový olej)*, Aloe Barbadensis Leaf Extract (Extrakt z Aloe vera)*, Nigella Sativa Seed Oil (Černuchový olej), Chamomilla Recutita Flower Extract (Harmančekový extrakt), Azadirachta Indica Leaf Extract (Extrakt z Neemu), Curcuma Long Root Extract (Extrakt z Kurkumy), Tocopherol (Vitamín E), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (Rozmarínový extrakt), Linalool**. *Z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. **Prirodzená súčasť levanduľového extraktu.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Upokojujúci
Špecifikácia Bio
Rad Levanduľový

Problémy

Problémy Na alergie, Na jazvy, Na suchú pokožku

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Objem

Objem 100 ml
INCI: Butyrospermum Parkii Butter (Bambucké maslo)*, Cannabis Sativa Seed Oil (Konopný olej)*, Helianthus Annuus Seed Oil (Slnečnicový olej)*, Lavandula Angustifolia Flower Extract (Levandulový extrakt), Zinc Oxide (Oxid zinočnatý), Borago Officinalis Seed Oil (Butnákový olej)*, Aloe Barbadensis Leaf Extract (Extrakt z Aloe vera)*, Nigella Sativa Seed Oil (Černuchový olej), Chamomilla Recutita Flower Extract (Harmančekový extrakt), Azadirachta Indica Leaf Extract (Extrakt z Neemu), Curcuma Long Root Extract (Extrakt z Kurkumy), Tocopherol (Vitamín E), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (Rozmarínový extrakt), Linalool**. *Z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. **Prirodzená súčasť levanduľového extraktu. '>
Kód:  DRGaaa0205
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8914
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06