Obnoviť stránku

Pure Fiji Kokosové tvárové a telové maslo Biely zázvor 240 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pure Fiji Kokosové tvárové a telové maslo Biely zázvor 240 ml

Pure Fiji Kokosové tvárové a telové maslo Biely Zázvor je luxusné telové maslo, ktoré je špeciálne vyvinuté na všetky typy normálnej a suchej pokožky. Toto mimoriadne telové a tvárové maslo poskytne vašej pokožke okamžitú dávku hĺbkovej hydratácie a výživy, ihneď odstráni nepríjemné pocity svrbenia a pnutia, dodá vašej pokožke potrebnú dávku vitamínov, poskytne jej maximálnu ochranu pred ďalším vysušovaním a nepriaznivosťou voľných radikálov. Celkovo vašu pokožku upokojuje, vyhladzuje a redukuje drobné linky a vrásky, zanecháva ju sviežu, jemnú a vláčnu, žiariacu mladistvým vzhľadom.
Aktívne látky:
Obsiahnuté vitamíny spolu s extraktmi z mliečnych proteínov, sóje a mučenky vašu pokožku okamžite intenzívne upokoja, hĺbkovo vyživia a zregenerujú.
Použitie:
Aplikujte po kúpeli na pokožku celého tela vrátane tváre a starostlivo vmasírujte.
Účinky:
Výsledkom aplikácie je svieža, jemná a vláčna pokožka s dostatkom vitamínu a hydratácia, ktorá je uvoľnená a nádherne prevoňaná bielym zázvorom.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre všetky typy normálnej a suchej pokožky.Obsah: 240 ml

Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

Špecifikácia

Typ pleti Normálna, Suchá

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  KSTE0219n

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14