Obnoviť stránku

PRONTO Aerosól Levanduľa 250 ml

4,8 93 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,69 €

PRONTO Aerosól Levanduľa 250 ml

Čistiaci prostriedok Pronto Aerosól dokonale odstraňuje prach, šmuhy, odtlačky a ďalšie nečistoty z dreveného nábytku. Pronto vo forme aerosólu dokáže vytvoriť a zabezpečiť vysoký a dlhotrvajúci lesk dreva bez šmúh. Pri použití navyše zanechá príjemnú a sviežu vôňu levandule. Tento prostriedok nie je vhodný na použitie nadrevo bez povrchovej úpravy.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku Pronto Aerosól Levanduľa

  • Na čistenie dreveného nábytku
  • Pronto Aerosól odstráni prach, šmuhy, odtlačky a ďalšie nečistoty
  • Zanechá drevený nábytok žiarivo lesklý
  • So sviežou a príjemnou vôňou levandule

Návod na použitie:
Pred použitím si prečítajte text na etikete. Neotáčajte viečkom. Pred použitím pretrepte. Držte nádobku vo zvislej polohe a nastriekajte zo vzdialenosti 20 cm na čistený povrch. Vyleštite mäkkou suchou a čistou handričkou. Pri čistení malých plôch nastriekajte prípravok na handričku a povrch vyleštite.Nepoužívajte na podlahy, vnútorný povrch vane, drevo bez povrchovej úpravy. Odporúča sa otestovať účinok prípravku na malom skrytom mieste.

Zloženie:
<5 % neiónové povrchovo aktívne látky, 5 –15 % alifatické uhľovodíky, parfumy, linalool, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na nábytok

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Typ povrchu

Typ povrchu Drevený

Vlastnosti

Vlastnosti Proti prachu

Objem

Objem 0,25 l
Kód:  CIS505
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5000204550436

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08