Obnoviť stránku

PreBEBA 2 Discharge 32× 90 ml

59,90 €

PreBEBA 2 Discharge 32× 90 ml

Dojčenské mlieko PreBeba 2 Discharge predstavuje hypoalergénnu počiatočnú výživu vhodnú pre nedonosených novorodencov a dojčatá s nízkou pôrodnou hmotnosťou pod 1 800 g. Ponúka zloženie, ktoré sa veľmi podobá materskému mlieku, vďaka tomu je vhodné na výživu tých najmenších, ktorí nemôžu byť dojčení. Tekuté hypoalergénne mlieko PreBeba 2 Discharge obsahuje vysoko kvalitnú hydrolyzovanú zmes bielkovín Opti Pro HA a polynenasýtené mastné kyseliny s dlhým reťazcom LC-PUFA, ktoré sa nachádza v materskom mlieku. Jeho výhodou je jednoduchá a rýchla príprava, stačí ho iba ohriať. V balení nájdete 32 dávok po 90 ml.

Kľúčové vlastnosti tekutého dojčenského mlieka PreBEBA 2 Discharge

  • Hypoalergénne dojčenské mlieko predstavuje počiatočnú výživu
  • Dojčenské mlieko série PreBEBA 2 Discharge je vhodné už od narodenia
  • Špeciálne upravené na výživu nedonosených novorodencov a dojčiat s nízkou pôrodnou hmotnosťou
  • Zloženie zodpovedá materskému mlieku
  • Obsahuje vysoko kvalitnú hydrolyzovanú zmes bielkovín Opti Pro HA a polynenasýtené mastné kyseliny s dlhým reťazcom LC-PUFA
  • S vitamínmi a minerálmi
  • Tekuté dojčenské mlieko PreBEBA 2 Discharge stačí pred podaním ohriať

Dôležité upozornenie

Tým najlepším spôsobom výživy vášho dieťaťa je dlhodobé dojčenie, ktoré by malo byť prioritou pred výrobkami dojčenskej výživy. Tieto výrobky podávajte na základe odporúčania lekára či kvalifikovaného odborníka v oblasti detskej výživy. Vždy pripravujte iba 1 dávku na okamžité skrmenie. Nedojedené porcie neuchovávajte na neskôr. Návod na prípravu presne dodržujte, nech neohrozujete zdravie dojčaťa.

Zloženie

Pitná voda, hydrolyzovaná sušená MLIEČNA Srvátka, LAKTÓZA, rastlinné oleje (slnečnicový, palmový, kokosový, nízkoerukový repkový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej), maltodextrín, hydrolyzované bielkoviny MLIEČNE SRYVÁTKY, triglyceridy so stredne dlhým reťazcom, minerálne látky (vápenaté soli kyseliny fosforečnej, chlorid draselný, chlorid horečnatý, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran mangánatý, jodid draselný, selénan sodný), RYBÍ olej, regulátory kyslosti (kyseliny citrónová, fosforečná), olej z Mortierella alpina, cholín bitartát, vitamíny [vitamín C (L-askorbát sodný), vitamín E (DL-α-tokoferyl-acetát), kyselina pantoténová (D-pantotenát vápenatý), niacin (nikotinamid), tiamín (tiamín-mononitrát), riboflavín (riboflavín), vitamín A (retinyl-acetát), vitamín B6 (pyridoxín-hydrochlorid), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), vitamín K (fyllochinón), biotín (D-biotín), vitamín D (cholekalciferol), vitamín B12 (kyanokobalamín)], L-arginín, inositol, taurín, nukleotidy [cytidín-5' -monofosforečná kyselina (CMP), sodné soli uridín-5' -fosforečnej kyseliny (UMP), adenozín-5' -monofosforečná kyselina (AMP), sodné soli guanozín-5' -monofosforečné kyseliny (GMP)], L-karnitín.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Počet ks v balení 32 ks
Objem 2 880 ml

XXL balenie

XXL balení Áno

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Bez lepku, Hypoalergénne, Pridané vitamíny a minerály

Podľa radu

Podľa radu PreBEBA

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY21660
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8445290733160
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13