Obnoviť stránku

Beba

Nestlé Beba mlieko

BEBA: Pevný základ pre úžasnú budúcnosť vášho dieťaťa

„Materské mlieko je pre deti tou najlepšou výživou.“ Nestlé si za tým pevne stojí, a práve preto sa už 60 rokov venuje výskumu materského mlieka. Práve materské mlieko sa stalo predlohou pre dojčenské mlieka BEBA. BEBA mlieko nielen zaženie hlad, ale zabezpečí aj zdravý rast a vývoj vášho bábätka presne tak, ako to dokáže materské mlieko.

Dojčenské Beba mlieko

Dojčenské BEBA mlieko

Základom celoživotného zdravia je správna výživa a zdravý imunitný systém. Preto sú v najnovších prémiových radoch dojčenských mliek BEBA SUPREMEpro a COMFORT obsiahnuté probiotické baktérie L.reuteri, vitamíny A, C, D a oligosacharidy, ktoré sú štruktúrou podobné tým v materskom mlieku. Superprémiové dojčenské BEBA mlieko SUPREMEpro obsahuje 5 najvýznamnejších oligosacharidov a BEBA COMFORT oligosacharidy 2.

Spresniť parametre
59 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19