Obnoviť stránku

PreBEBA 2 Discharge 32× 90 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PreBEBA 2 Discharge 32× 90 ml

Dojčenské mlieko PreBeba 2 Discharge predstavuje počiatočnú výživu vhodnú pre deti od narodenia. Dojčenské mlieko Beba ponúka zloženie, ktoré sa veľmi podobá materskému mlieku, vďaka tomu je vhodné na výživu tých najmenších, ktorí nemôžu byť dojčení. Tekuté mlieko PreBeba 2 Discharge bolo špeciálne navrhnuté pre nedonosených novorodencov a dojčatá s nízkou pôrodnou hmotnosťou pod 1 800 g. Obsahuje dôležité živiny, obohatené o vitamíny a minerály, ktoré sú nevyhnutné na správny a zdravý vývoj vášho dieťatka. Výhodou tekutého dojčenského mlieka PreBeba 2 Discharge je jeho ľahká príprava, stačí ho iba ohriať. 

Kľúčové vlastnosti tekutého dojčenského mlieka PreBEBA 2 Discharge

  • Dojčenské mlieko predstavuje počiatočnú výživu
  • Dojčenské mlieko radu PreBEBA 2 Discharge je vhodné už od narodenia
  • Špeciálne upravené na výživu nedonosených novorodencov a dojčiat s nízkou pôrodnou hmotnosťou
  • Zloženie zodpovedá materskému mlieku
  • Živiny v dojčenskom mlieku prispievajú k zdravému vývoju detí
  • Obsahuje dôležité vitamíny a minerály
  • Tekuté dojčenské mlieko PreBEBA 2 Discharge stačí pred podaním ohriať

Zloženie

Pitná voda, hydrolyzovaná sušená mliečna srvátka, laktóza, rastlinné oleje (slnečnicový, palmový, kokosový, nízkoerukový repkový, slnečnicový s vyšším podielom kyseliny olejovej), maltodextrín, hydrolyzované bielkoviny mliečnej srvátky 1 %, triglyceridy so stredne dlhým reťazcom, minerálne látky (vápenaté soli kyseliny fosforečnej, chlorid draselný, chlorid horečnatý, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran mangánatý, jodid draselný, selénan sodný), rybí tuk, regulátory kyslosti (kyseliny citrónová, fosforečná), olej z Mortierella alpina, cholín bitartát, vitamíny [vitamín C (L-askorbát sodný), vitamín E (DL-α-tokoferyl-acetát), kyselina pantoténová (D-pantotenát vápenatý), niacin (nikotinamid), tiamín (tiamín-mononitrát), riboflavín (riboflavín), vitamín A (retinyl-acetát), vitamín B6 (pyridoxín-hydrochlorid), folát (kyselina listová), vitamín K (fyllochinón), biotín (D-biotín), vitamín D (cholekalciferol), vitamín B12 (kyanokobalamín)], L-arginín, inositol, taurín, nukleotidy [cytidín-5' -monofosforečná kyselina (CMP), sodné soli uridín-5' -fosforečnej kyseliny (UMP), adenozín-5' -monofosforečná kyselina (AMP), sodné soli guanozín-5' -monofosforečné kyseliny (GMP)], L-karnitín.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Počet ks v balení 32 ks
Objem 2 880 ml

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály

Podľa radu

Podľa radu PreBEBA

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY19981
Produktové číslo:  7613037780987
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02