Obnoviť stránku

PreBEBA 1 Discharge 32× 90 ml

59,90 € 61,90 €

PreBEBA 1 Discharge 32× 90 ml

Dojčenské mlieko PreBeba 1 Discharge predstavuje počiatočnú výživu vhodnú pre nedonosených novorodencov a dojčatá s nízkou pôrodnou hmotnosťou pod 1 800 g. Ponúka zloženie, ktoré sa veľmi podobá materskému mlieku, vďaka tomu je vhodné na výživu tých najmenších, ktorí nemôžu byť dojčení. Tekuté mlieko PreBeba 1 Discharge obsahuje dôležité živiny obohatené o vitamíny a minerály, ktoré sú nevyhnutné pre správny a zdravý vývoj vášho dieťatka. Jeho výhodou je jednoduchá a rýchla príprava, stačí ho iba ohriať. V balení nájdete 32 dávok po 90 ml.

Kľúčové vlastnosti tekutého dojčenského mlieka PreBEBA 1 Discharge

  • Dojčenské mlieko predstavuje počiatočnú výživu
  • Dojčenské mlieko radu PreBEBA 1 Discharge je vhodné už od narodenia
  • Špeciálne upravené na výživu nedonosených novorodencov a dojčiat s nízkou pôrodnou hmotnosťou
  • Zloženie zodpovedá materskému mlieku
  • Živiny v dojčenskom mlieku prispievajú k zdravému vývoju detí
  • Obsahuje dôležité vitamíny a minerály
  • Tekuté dojčenské mlieko PreBEBA 1 Discharge stačí pred podaním ohriať

Zloženie

Pitná voda, laktóza, rastlinné oleje (slnečnicový, palmový, kokosový, nízkoerukový repkový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej), hydrolyzované bielkoviny mliečnej srvátky 2,8 %, maltodextrín, minerálne látky (vápenaté soli kyseliny fosforečnej, chlorid draselný, chlorid horečnatý, draselné soli kyseliny fosforečnej, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, jodid draselný, síran mangánatý, selénan sodný), triglyceridy so stredne dlhým reťazcom, rybí tuk, regulátory kyslosti (kyseliny fosforečná, citrónová), L-histidin, olej z Mortierella alpina, cholín bitartát, vitamíny [vitamín C (L-askorbát sodný), vitamín E (DL-α-tokoferyl-acetát), niacin (nikotinamid), kyselina pantoténová (D-pantotenát vápenatý), vitamín A (retinyl-acetát), riboflavín (riboflavín), tiamín (tiamín-mononitrát), vitamín B6 (pyridoxín-hydrochlorid), folát (kyselina listová), vitamín K (fyllochinón), biotín (D-biotín), vitamín D (cholekalciferol), vitamín B12 (kyanokobalamín)], L-arginín, inositol, taurín, L-karnitín.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 2 880 g
Počet ks v balení 32 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály

Podľa radu

Podľa radu PreBEBA

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY19980
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7613038068824
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06