Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Pracie prostriedky AlzaEco

AlzaEco

Pracie prostriedky AlzaEco: Trvalá udržateľnosť s dôrazom na ekológiu

Značka AlzaEco vznikla s cieľom vytvoriť kvalitné ekologické produkty, ktoré obsahujú vysoký podiel prírodných látok, a sú tak čo najšetrnejšie k prírode (viac o značke AlzaEco). Konkrétne pracie prostriedky AlzaEco vás zaujmú hneď niekoľkými vlastnosťami, pretože sú nielen ekologické, ale aj maximálne funkčné. Poradia si so všetkými druhmi bielizne, vďaka aktívnym zložkám odstránia aj tie najodolnejšie škvrny, príjemne rozvoňajú a zmäkčia bielizeň, a poskytujú jej maximálnu ochranu. Okrem toho sa hodia aj pre ľudí s citlivejšou pokožkou a nevadia ani domácim čističkám či septikom. Čerešničkou na torte sú tiež 100 % recyklovateľné obaly tzv. Bag-in-Boxy. V portfóliu značky nájdete pracie prášky, gély, aviváže, špeciálne pracie prostriedky, pracie prostriedky pre bábätká či odstraňovače škvŕn a pachov.

  • Český výrobokPracie prostriedky vznikli pod záštitou miestnej produkcie.
  • Netestované na zvieratáchNaše produkty sú s prírodou vo vzájomnej harmónii a rovnováhe.
  • Šetrné k peňaženke aj k prírodeZa priaznivú cenu podporíte ochranu životného prostredia.
Spresniť parametre
36 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12