Obnoviť stránku

PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Spray SPF30 150 ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Spray SPF30 150 ml

Sprej na opaľovanie PIZ BUIN Tan & Protect s ochranným faktorom SPF30 poskytuje okamžitú a účinnú ochranu pred UVA a UVB žiarením, chráni pokožku pred spálením a pomáha predchádzať slnečnej alergii. Sprej Tan & Protect pleť hydratuje, dodáva jej vláčnosť a zabraňuje jej nadmernému vysušovaniu a lúpaniu. Jeho ľahká konzistencia sa ľahko aplikuje, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film. Vodoodolné zloženie spreja PIZ BUIN ochráni vašu pleť pred slnkom aj pri plávaní a kúpaní. S týmto jedinečným sprejom si vychutnáte opaľovanie bez obáv.

Kľúčové vlastnosti spreja na opaľovanie PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Spray SPF30

  • Sprej PIZ BUIN na rýchlejšie opálenie
  • Má ochranu SPF30 a ochráni vás pred UV žiarením
  • Opaľovací sprej Tan & Protect Tan je vhodný na všetky typy pleti
  • Sprej upokojuje prípadnú alergiu na slnko a predchádza vzniku spálenín
  • Zlepšuje pružnosť vašej pokožky a udržuje ju hydratovanú
  • Sprej na opaľovanie Piz Buin neupcháva póry a rýchlo sa vstrebáva

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný na všetky typy pokožky.

Použitie:
Opaľovací sprej pred použitím pretrepte a naneste rovnomerne 20 minút pred zahájením opaľovania na pokožku. Nestriekajte priamo do tváre, ale naneste prípravok do dlaní a potom rozotrite na tvár. Podľa potreby, najmä po dlhšom kúpaní, alebo osušení uterákom, prípravok opakovane aplikujte.

Aktívne látky:

  • Technológia Helioplex – zabezpečuje bunkovú ochranu pred negatívnymi vplyvmi slnečného žiarenia a zamedzuje tak predčasnému starnutiu pleti.

Zloženie:
[pr-018283], aqua, octocrylene, c12-15 alkyl benzoate, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, butylene glycol, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, isopropyl isostearate, triacontanyl pvp, glyceryl stearate, peg-100 stearate, acetyl hexapeptide-1, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, tribehenin, caprylyl glycol, potassium cetyl phosphate, aluminum starch octenylsuccinate, disodium edta, sodium hydroxide, tocopheryl acetate, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, phenoxyethanol, potassium sorbate, parfum..

Parametre a špecifikácia

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Sprej
Rozsah Na tvár, Na telo

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Ochranný, Opaľovací

Určenie

Určenie Pre dospelých

Objem

Objem 150 ml
Kód:  OPA137
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3574661373577

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19