Obnoviť stránku

PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Skin Spray SPF15 200 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Skin Spray SPF15 200 ml

Sprej na opaľovanie PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Skin Spray s objemom 200 ml a s ochranným faktorom 15 je špeciálne vyvinutý v spolupráci s dermatológmi pre osoby s pokožkou citlivou na slnko. Poskytuje okamžitú a účinnú ochranu pred UVA a UVB žiarením, chráni pokožku pred spálením a napomáha predchádzať slnečnej alergii. Pleť hydratuje, dodáva jej vláčnosť a zabraňuje jej nadmernému vysušovaniu a lúpaniu. Jeho ľahká konzistencia sa jednoducho aplikuje, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva biele stopy ani mastný film. Vodeodolné zloženie prípravku ochráni vašu pleť pred slnkom aj počas plávania a kúpania. S týmto jedinečným sprejom si užijete opaľovanie bez obáv. 
Aktívne látky:

  • rastlinný extrakt FEVERFEW PFE ™ vyniká svojimi silnými antioxidačnými účinkami, zmierňuje začervenanie pokožky, opravuje kožné bunky poškodené UV žiarením a posilňuje ich odolnosť
  • unikátny komplex CALMANELLE posilňuje odolnosť pokožky pred slnečnými lúčmi a zabraňuje jej podráždeniu

Účinky:
Výsledkom aplikácie spreja na opaľovanie je dokonale chránená pokožka, prirodzene a krásne opálená, jemná a hladká, nádherne hydratovaná, pružná a vláčna.
Použitie:
Opaľovací sprej pred použitím pretrepte a naneste rovnomerne 20 minút pred začatím slnenia na pokožku. Nestriekajte priamo do tváre, ale naneste prípravok do dlaní a potom rozotrite na tvár. Podľa potreby najmä po dlhšom kúpaní alebo osušení uterákom prípravok opakovane aplikujte.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre citlivú pokožku.
zloženie:
Aqua, Etylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, butylénu Glycol, Octocrylene, Glycerín, Dimethicone, VP/Hexadecene Copolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Nano), Chrysanthemum parthenium Flower Extract, hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Pentylene Glycol, Acrylates Copolymer, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alcohols, Decyl Glucoside, Polysorbate 20, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Sodium Lauryl Sulfate, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Ascorbyl Palmitate, Phenoxyethanol, Parfum

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor 15 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Sprej
Kód:  KSOP0280
Produktové číslo:  3574660539387
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03