Obnoviť stránku

PIZ BUIN 1 Day Long Lotion F15 100 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PIZ BUIN 1 Day Long Lotion F15 100 ml

Pokožku je treba chrániť pred slnkom v každom ročnom období. Praktické balenie hydratačného mlieka PIZ BUIN 1 Day Long Lotion vám ponúka SPF15 a unikátne zloženie, ktoré vám dopomôže k perfektnému opáleniu. Spoľahlivo vás ochráni proti UVA a UVB lúčom. Je odolné voči vode, potu, piesku aj utretiu do uteráka. Vďaka ľahkej konzistencii sa ľahko rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Mlieko na opaľovanie PIZ BUIN 1 Day Long je vhodné pre dlhodobý pobyt vo vode aj na slnku.

Kľúčové vlastnosti mlieka na opaľovanie PIZ BUIN 1 Day Long Lotion

  • Prípravok s faktorom 15
  • Ochráni proti UVA a UVB lúčom
  • Stará sa o pokožku a zanecháva ju hydratovanú
  • Mlieko PIZ BUIN je odolné voči vode, potu, piesku a utretiu
  • Ľahká a vláčna konzistencia
  • Obsahuje hydratačný komplex zabraňujúci vysúšaniu pokožky

Ochrana a starostlivosť s hydratačným mliekom PIZ BUIN

Mlieko na opaľovanie PIZ BUIN zaručí spoľahlivú ochranu až počas 10 hodín pri pobyte na slnku a až 6 hodín pri pobyte vo vode. Obsahuje výťažok z byliny rimbaby obyčajnej, ktorá funguje ako antioxidant a napomáha opravovať poškodené kožné bunky. Vitamín E predchádza starnutiu pokožky. Navyše má v sebe toto opaľovacie mlieko hydratačný komplex zamedzujúci vysušovaniu a lúpaniu pokožky, takže ho môžu bez obáv používať aj majitelia suchej kože.

Použitie:
Aplikujte na pokožku pred pobytom na slnku. 

Zloženie:
[PR-013861], Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Glycerin, Butylene Glycol, Silica, VP/Eicosene Copolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Glyceryl Stearate, Ceteth-20, Potassium Cetyl Phosphate, Steareth-20, Decyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, PEG-75 Stearate, Cetearyl Alcohol, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor 15 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Mlieko
Kód:  KSPO0295
Produktové číslo:  3574660380897
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16