Obnoviť stránku

Plienky Pampers Premium Care

Plienky Pampers Premium Care banner

Plienky Pampers Premium Care pre dokonalé pohodlie

Doprajte svojmu dieťatku maximálny komfort s plienkami Pampers Premium Care. Prinášajú prémiovú starostlivosť – sú to jedinečné plienky s unikátnou absorpčnou povrchovou vrstvou pre hodvábne hebký dotyk s pokožkou vášho dieťaťa, ktorá prináša dokonalý pocit sucha a čistoty. Špeciálny tvar okolo pupku, šetrné bočné krídelká a indikátor vlhkosti sa postarajú o spokojný výraz vášho bábätka za každých okolností.

Plienky Pampers Premium Care absorpčné póry

Vynikajúca hebkosť Pampers Premium Care pre citlivú detskú pokožku

Plienky Pampers Premium Care sú maximálne ohľaduplné k citlivej detskej pokožke a zaručujú celodenný pocit sucha. Stojí za tým unikátna vrstva DermaComfort, ktorej absorpčné póry odvádzajú vlhkosť aj nečistoty ihneď preč od pokožky a uzamykajú ich v plienke. Vďaka tomu bude pokožka bábätka v suchu a čistote. K príjemnému pocitu v plienkach Pampers Premium Care prispievajú aj použité vybrané materiály, ktoré sú jemné ako pierko.

Doprajte vášmu dieťaťu maximálne pohodlie s Pampers Premium Care

S plienkami Pampers Premium Care bude vaše dieťatko vždy v pohodlí. Pre citlivé bruška novorodencov sú špeciálne upravené v oblasti pupku. Bočné krídelká sa dokonale a šetrne prispôsobia brušku a vďaka svojej hebkosti nedráždia pokožku. Taký komfort môžete dopriať s pomocou plienok Pampers Premium Care vo všetkých veľkostiach (0 – 6) tým najmenším aj batoľatám.

Plienky Pampers Premium Care bočné krídelká
Plienky Pampers Premium Care indikátor vlhkosti

Indikátor vlhkosti Pampers Premium Care pre pokojné chvíle s vaším bábätkom

Nie ste si istí, kedy vymeniť plienku? Pampers Premium Care vám pomôžu aj v tomto ohľade, čím posúvajú komfort váš aj vášho bábätka na ďalšiu úroveň. Nemusíte dieťatko vyzliekať a rozopínať plienku kvôli kontrole obsahu a viete, že prípadné nepohodlie je pravdepodobne spôsobené niečím iným. Žltý prúžok v spodnej časti plienky zmení svoju farbu na modrozelenú, a vy tak okamžite spoznáte, či si môžete ďalej vychutnávať pokojnú chvíľku s bábätkom, alebo je čas na novú plienku Pampers Premium Care.

Spresniť parametre
25 položiek

Plienky Pampers Premium Care

V kategórii Plienky Pampers Premium Care máme práve teraz na Alza.sk celkom 25 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14