Obnoviť stránku

Archív - Plienky Pampers Premium Care

Plienky Pampers Premium Care banner

Plienky Pampers Premium Care pre dokonalé pohodlie

Doprajte svojmu dieťatku maximálny komfort s plienkami Pampers Premium Care. Prinášajú prémiovú starostlivosť – sú to jedinečné plienky s unikátnou absorpčnou povrchovou vrstvou pre hodvábne hebký dotyk s pokožkou vášho dieťaťa, ktorá prináša dokonalý pocit sucha a čistoty. Špeciálny tvar okolo pupku, šetrné bočné krídelká a indikátor vlhkosti sa postarajú o spokojný výraz vášho bábätka za každých okolností.

Plienky Pampers Premium Care absorpčné póry

Vynikajúca hebkosť Pampers Premium Care pre citlivú detskú pokožku

Plienky Pampers Premium Care sú maximálne ohľaduplné k citlivej detskej pokožke a zaručujú celodenný pocit sucha. Stojí za tým unikátna vrstva DermaComfort, ktorej absorpčné póry odvádzajú vlhkosť aj nečistoty ihneď preč od pokožky a uzamykajú ich v plienke. Vďaka tomu bude pokožka bábätka v suchu a čistote. K príjemnému pocitu v plienkach Pampers Premium Care prispievajú aj použité vybrané materiály, ktoré sú jemné ako pierko.

Doprajte vášmu dieťaťu maximálne pohodlie s Pampers Premium Care

S plienkami Pampers Premium Care bude vaše dieťatko vždy v pohodlí. Pre citlivé bruška novorodencov sú špeciálne upravené v oblasti pupku. Bočné krídelká sa dokonale a šetrne prispôsobia brušku a vďaka svojej hebkosti nedráždia pokožku. Taký komfort môžete dopriať s pomocou plienok Pampers Premium Care vo všetkých veľkostiach (0 – 6) tým najmenším aj batoľatám.

Plienky Pampers Premium Care bočné krídelká
Plienky Pampers Premium Care indikátor vlhkosti

Indikátor vlhkosti Pampers Premium Care pre pokojné chvíle s vaším bábätkom

Nie ste si istí, kedy vymeniť plienku? Pampers Premium Care vám pomôžu aj v tomto ohľade, čím posúvajú komfort váš aj vášho bábätka na ďalšiu úroveň. Nemusíte dieťatko vyzliekať a rozopínať plienku kvôli kontrole obsahu a viete, že prípadné nepohodlie je pravdepodobne spôsobené niečím iným. Žltý prúžok v spodnej časti plienky zmení svoju farbu na modrozelenú, a vy tak okamžite spoznáte, či si môžete ďalej vychutnávať pokojnú chvíľku s bábätkom, alebo je čas na novú plienku Pampers Premium Care.

Spresniť parametre
50 položiek
PAMPERS Premium Care Starter Pack - Sada plienok
PAMPERS Premium Care Starter Pack
Predaj skončil
Sada plienok

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11