Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nutrilon Pronutra Piškótová kaša so 7 druhmi obilnín 7× 225 g

4,9 20 hodnotení
Super cena
26,90 € Ušetríte 2,30 €

Nutrilon Pronutra Piškótová kaša so 7 druhmi obilnín 7× 225 g

Mliečna piškótová kaša so 7 druhmi obilnín Nutrilon Pronutra vo veľkom balení 7 × 225 g je ideálna kaša pre deti od ukončeného 8. mesiaca, ktoré chcú vyskúšať nové chute. Kaša Nutrilon Pronutra ponúka skvelé riešenie, ako zaviesť do stravy kúsky, podporovať rozvoj hryzenia a stimulovať ďasná. Je prispôsobená veku dieťaťa a rešpektuje jeho zažívanie. Kaša Nutrilon Pronutra obsahuje klinicky testovanú zmes prebiotík GOS/FOS a vitamíny A, C a D, ktoré prispievajú k správnej funkcii imunitného systému. V kaši nie je pridaný cukor, farbivá ani konzervanty a jej príprava je veľmi jednoduchá. S kašou Nutrilon Pronutra vaše bábätko hladko zvládne prechod na pevnú stravu.

Kľúčové vlastnosti mliečnej piškótovej kaše so 7 druhmi obilnín Nutrilon Pronutra, 7 × 225 g

  • Mliečna piškótová kaša so 7 druhmi obilnín Nutrilon Pronutra je vhodná pre deti od ukončeného 8. mesiaca
  • Určená na hladký prechod na pevnú stravu a rozvoj hryzenia
  • Prispôsobená veku dieťaťa, rešpektuje jeho zažívanie
  • Klinicky testovaná zmes prebiotík GOS/FOS
  • Vitamíny A, C a D pre správnu funkciu imunitného systému
  • Obsahuje železo a vápnik
  • Bez pridaného cukru, farbív a konzervačných látok
  • Obsahuje lepok
  • Jednoduchá príprava, stačí prevariť vodu, vychladiť ju a prisypať kašu
  • Kaša Nutrilon Pronutra je balená ako multipack 7 × 225 g

Zloženie:
Obilné múky 30,3 % (pšenica – celozrnná 26,7 %, špalda – celozrnná 0,6 %, pohánka, ryža 0,6 %, pšeno – celozrnné 0,6 %, raž – celozrnný 0,6 %, ovos – celozrnný 0,6 %), sušené odtučnené mlieko 28,5 %, drvené maslové piškóty [pšeničná múka, maslo (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, kypriaca látka (hydrogénuhličitan amónny), regulátor kyslosti (kyselina citrónová)] 15 %, rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový), emulgátor (sójový lecitín), demineralizovaná srvátka (z mlieka), galaktooligosacharidy (z mlieka) 4,7 %, minerálne látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), fruktooligosacharidy 0,37 %, maltodextrín – zo zemiakov, vitamíny (kyselina L-askorbová – vitamín C, DL-tokoferylacetát – vitamín E, retinylacetát – vitamín A, cholekalciferol – vitamín D, D-biotín, tiamín mononitrát – vitamín B1, pyridoxín hydrochlorid – vitamín B6)


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 1 575 g
Počet ks v balení 7 ks

XXL balenie

XXL balení Áno

Druh kaše

Druh kaše Multicereálna (viaczrnná)

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály, S prebiotikami, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 9 mesiacov

Typ kaše

Typ Mliečna kaša
Kód:  BABY11451
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5900852044335
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06