Obnoviť stránku

Nutrilon Comfort & Colics špeciálne počiatočné dojčenské mlieko 800 g, 0+

5 2 hodnotení
27,90 €

Nutrilon Comfort & Colics špeciálne počiatočné dojčenské mlieko 800 g, 0+

Umelé mlieko Nutrilon disponuje zložením, ktoré sa podobá materskému mlieku, preto sa perfektne hodí na správny rast a vývoj vášho bábätka. Pre novorodené bábätko je ideálnou voľbou počiatočné dojčenské mlieko. Dodáva tým najmladším deťom množstvo živín, ktoré potrebujú na svoj zdravý vývin.

Dojčenské mlieko Nutrilon Comfort & Colics špeciálne počiatočné dojčenské mlieko 800 g, 0+ ...
Dojčenské mlieko Nutrilon Comfort & Colics špeciálne počiatočné dojčenské mlieko 800 g, 0+ ...

Rozhodujúce vlastnosti dojčenského mlieka Nutrilon Comfort & Colics špeciálne počiatočné dojčenské mlieko 800 g, 0+

  • Dodá deťom správne živiny na ich vývoj
  • Dojčenské mlieko Nutrilon radíme medzi počiatočné mlieka
  • Perfektné pre bábätká od 0 mesiacov

Zloženie

Hydrolyzovaná syrovátková bílkovina (z mléka), rostlinné oleje (palmový, řepkový, slunečnicový, kokosový), sušený glukózový sirup, galaktooligosacharidy (z mléka), maltodextrin, škrob (bramborový, kukuřičný), laktóza (z mléka), fruktooligosacharidy, rybí olej, dihydrogenfosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý, chlorid vápenatý, cholin chlorid, olej z Mortierella alpina, hydrogenfosforečnan hořečnatý, chlorid draselný, chlorid sodný, kyselina L-askorbová, inositol, taurin, síran železnatý, L-karnitin, síran zinečnatý, sodná sůl uridin 5‘-monofosfátu, DL-α-tokoferyl acetát, cytidin 5‘-monofosfát, D-pantothenát vápenatý, adenosin 5‘-monofosfát, sodná sůl inosin 5‘-monofosfátu, nikotinamid, sodná sůl guanosin 5‘-monofosfátu, síran měďnatý, riboflavin, emulgátor (sójový lecitin), retinyl palmitát, thiamin hydrochlorid, pyridoxin hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), antioxidant (askorbyl palmitát), síran manganatý, seleničitan sodný, fytomenadion, cholekalciferol, D-biotin, kyanokobalamin. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Parametre a špecifikácia

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY21543
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5391522477193
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17