Obnoviť stránku

Dojčenské mlieko Nutrilon

nutrilon

Nutrilon: Expert na imunitu a zdravie detí

Počiatok života vášho dieťatka je výnimočné obdobie. Je krásne, občas nevyspytateľné, ale predovšetkým hektické. Viete, že pre pevný základ zohráva výživa dôležitú úlohu. Nutrilon sa zaraďuje medzi popredné svetové značky dojčenskej a batoľacej výživy.

Nutrilon 2

Nutrilon 2 Advanced – pre podporu imunity* bábätka

Receptúra následných mliek Nutrilon 2 Advanced neobsahuje palmový olej a je prispôsobená pre podporu imunity* zdravých detí, keď nemôžu byť dojčené. Nutrilon 2 Advanced môžete zakúpiť aj vo variante Good Night na dobrú noc. Vhodné je pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca do jedného roku veku.

*Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému, podľa požiadaviek legislatívy všetky pokračovacie mlieka obsahujú vitamíny C a D.

Nutrilon 3 – 5 Advanced – ďalší krok k podpore imunity*

Vaše dieťatko už robí prvé krôčiky, objavuje nové chute, ale stále mu chutí batoľacie mlieko Nutrilon? Receptúra batoľacích mliek Nutrilon 3 – 5 s obsahom oligosacharidov GOS/FOS a živín, ktoré prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému* je stále vhodnou časťou jeho jedálnička. Mlieka Nutrilon 3 – 4 Advanced sú dostupné aj s vanilkovou príchuťou.

Nutrilon 4

*Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému.

Nutrilon mlieko

Nutrilon 2 – 5 mlieka vo výhodnom balení

Mlieko Nutrilon s oligosacharidmi GOS/FOS, receptúrou na podporu imunity* a bez palmového oleja môžete zakúpiť aj v cenovo výhodnom balení s 200 g navyše (oproti najobvyklejšiemu baleniu Nutrilon Advanced 800 g) v 100 % recyklovateľnej krabici. Následná mliečna dojčenská výživa a mliečna výživa malých detí, v prášku.

*Tak ako všetky pokračovacie mlieka podľa požiadaviek legislatívy obsahuje vitamíny C a D, ktoré prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému.

Nutrilon 2 – 4 Profutura DUOBIOTIK™ s lahodnou chuťou

Naša najlepšia receptúra následných a batoľacích mliek Nutrilon Profutura DUOBIOTIK™ s krémovo mliečnou chuťou vďaka obsahu vysoko kvalitného mliečneho tuku. Obsahuje oligosacharidy GOS/FOS, vitamíny C* a D* pre podporu imunity bábätiek a je bez palmového oleja.

Nutrilon Profutura DUOBIOTIK

*Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému, podľa požiadaviek legislatívy všetky pokračovacie mlieka obsahujú vitamíny C a D.

Nutrilon Profutura

Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™

Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™ je receptúra vhodná nielen pre deti narodené cisárskym rezom, pokiaľ nemôžu byť dojčené, a to od ukončeného 6. mesiaca. Obsahuje jedinečnú kombináciu bifidobaktérií Bifidobacterium breve a oligosacharidov GOS/FOS a tiež vitamíny C* a D* pre podporu imunity* bábätiek.

*Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému, podľa požiadaviek legislatívy všetky pokračovacie mlieka obsahujú vitamíny C a D.

Nutrilon špeciálne dojčenské mlieko

Nutrilon ponúka široké portfólio pokračovacích mliek pre deti so špecifickými výživovými potrebami – pre deti s alergiou na bielkovinu kravského mlieka, predčasne narodené deti a deti so zažívacími ťažkosťami. Tieto výrobky sú určené na zvláštne lekárske účely a musia byť používané na odporúčanie a pod dohľadom lekára.

Nutrilon alergy care
Nutrilon 3

Receptúra s hydrolyzovanou bielkovinou

Naša jedinečná receptúra bez palmového oleja Nutrilon Prosyneo™ H.A. – Hydrolysed Advance obsahuje čiastočne naštiepenú bielkovinu a Syneo™ – kombináciu bifidobaktérií Bifidobacterium breve a oligosacharidov GOS/FOS. Nie je vhodná pre deti s alergiou na bielkovinu kravského mlieka – pre tieto deti je nutné používať špeciálne mlieko Nutrilon určené priamo na túto alergiu.

Spresniť parametre
48 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17