Obnoviť stránku

Nutrilon 3 Prosyneo H.A. batoľacie od ukončeného 12. mesiaca 6× 800 g

5 3 hodnotení
152,90 €

Nutrilon 3 Prosyneo H.A. batoľacie od ukončeného 12. mesiaca 6× 800 g

Dojčenské mlieko Nutrilon disponuje zložením, ktoré sa podobá materskému mlieku, a preto je perfektné na zdravý vývoj vášho malého bábätka. Batoľacie dojčenské mlieko je perfektným variantom na výživu aktívnych detí od 13 mesiacov, ktorým treba dopriať sýte mlieka na ich zdravý vývoj. Toto od výrobcu Nutrilon má hmotnosť 4800 g a balenie poskytuje 6 ks.

Dojčenské mlieko Nutrilon 3 Prosyneo H.A. batoľacie od ukončeného 12. mesiaca 6× 800 g ...

Podstatné funkcie dojčenského mlieka Nutrilon 3 Prosyneo H.A. batoľacie od ukončeného 12. mesiaca 6× 800 g

  • Podporí správny detský vývoj
  • Dojčenské mlieko Nutrilon radíme medzi batoľacie mlieka
  • Umelé mlieko radu Nutrilon Prosyneo a Nutrilon 3 sa hodí od 13 mesiacov
  • Dojčenské mlieko Nutrilon má hmotnosť, ktorá predstavuje 4800 g
  • Počet kusov v balení: 6 ks

Zloženie

Laktóza (z mlieka), hydrolyzovaná srvátková bielkovina (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, repkový, slnečnicový), galaktooligosacharidy (z mlieka) 9,2 %, emulgátory (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou citrónovou, lecitíny), fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,6 %, rybí tuk, hydrogénfosforečnan draselný, chlorid horečnatý, chlorid cholínu, chlorid sodný, olej z Mortierella alpina, kyselina L-askorbová, chlorid draselný, inositol, taurín, síran železnatý, Bifidobacterium breve M16-V, L-karnitín, síran zinočnatý, cytidín 5' -monofosfát, sodná soľ uridín 5´- monofosfátu, antioxidant (askorbylpalmitát), adenozín 5' -monofosfát, sodná soľ inosin 5' -monofosfátu, D-pantothenát vápenatý, nikotínamid, DL-α-tokoferyl acetát, sodná soľ guanozín 5' -monofosfátu, síran meďnatý, DL-α-tokoferol, retinylpalmitát, riboflavín, tiamín hydrochlorid, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), síran mangánatý, seleničitan sodný, fytomenadión, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. Bifidobacterium breve M-16V 3x107 cfu/g.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 4 800 g
Počet ks v balení 6 ks

XXL balenie

XXL balení Áno

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Podľa radu

Podľa radu Nutrilon Prosyneo, Nutrilon 3

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 13 mesiacov
Kód:  BABY20123
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5391522475472
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04