Obnoviť stránku

Nutrilon 1 Comfort & Colics špeciálne počiatočné mlieko 0m+ 400 g

4,9 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nutrilon 1 Comfort & Colics špeciálne počiatočné mlieko 0m+ 400 g

Počiatočné mlieko Nutrilon 1 je určené pre novorodencov a deti do ukončeného 6. mesiaca, ktoré nemôžu byť dojčené. Rad Comfort & Colics bol pripravený špeciálne pre bábätká, ktoré často trápia bolesti bruška z dôvodu koliky, alebo zápchy. Táto nutrične kompletná výživa obsahuje betapalmitát, čiastočne hydrolyzovanú bielkovinu a tiež klinicky testovanú zmes prebiotických oligosacharidov GOS/FOS, ktoré majú pozitívny vplyv na detské trávenie. Mlieko Nutrilon 1 Comfort & Colics bude zárukou spokojného odpočívania po jedle a to ako bábätka, tak i mamičky. Táto špeciálna strava je určená ako jediný zdroj výživy pre dieťa a vzhľadom na obsah hydrolyzovanej bielkoviny je jej chuť mierne horkastá.

Kľúčové vlastnosti počiatočného mlieka Nutrilon 1 Comfort & Colics, 400 g

  • Osobitná strava pre deti od narodenia do ukončeného 6. mesiaca
  • Mlieko Nutrilon 1 Comfort & Colics rieši bolesti bruška z dôvodu zápchy, alebo koliky
  • Obsahuje betapalmitát, čiastočne hydrolyzovanú bielkovinu a tiež klinicky testovanú zmes prebiotických oligosacharidov GOS/FOS
  • Nutrilon 1 Comfort & Colics je vhodný ako jediný zdroj výživy
  • Obsah hydrolyzovanej bielkoviny spôsobuje mierne horkastú chuť

Odporúčané dávkovanie (ak detský lekár neurčí inak) – vek dieťaťa/min. počet dávok na 24 h.:
narodenie – 1. ukončený mesiac/6× 100 – 133 ml mlieka
2. – 3. ukončený mesiac/5× 166 ml mlieka
4. – 5. ukončený mesiac/5× 200 ml mlieka
6. mesiac/5× 233 ml mlieka

Príprava jednej dávky mlieka (ml) – voda (ml)/počet odmeriek prášku:
100 ml – 90 ml/3
133 ml – 120 ml/4
166 ml – 150 ml/5
200 ml – 180 ml/6
233 ml – 210 ml/7
1 zarovnaná odmerka = 4,6 g sušeného prípravku. Používajte len originálnu odmerku.

Zloženie:
Hydrolyzovaná srvátková bielkovina (z mlieka), rastlinné oleje (palmový, repkový, slnečnicový, kokosový), sušený glukózový sirup, galaktooligosacharidy (z mlieka), maltodextrín, škrob (zemiakový, kukuričný), laktóza (z mlieka), fruktooligosacharidy, rybí olej, dihydrogénfosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý, chlorid vápenatý, cholín chlorid, olej z Mortierella alpina, hydrogénfosforečnan horečnatý, chlorid draselný, chlorid sodný, kyselina L-askorbová, inositol, taurín, síran železnatý, L-karnitín, síran zinočnatý, sodná soľ uridín 5'-monofosfátu, DL-?-tokoferyl acetát, cytidín 5'-monofosfát, D-pantothenát vápenatý, adenozín 5'-monofosfát, sodná soľ inozín 5'-monofosfátu, nikotínamid, sodná soľ guanozín 5'-monofosfátu, síran meďnatý, riboflavín, emulgátor (sójový lecitín), retinyl palmitát, tiamín hydrochlorid, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), antioxidant (askorbyl palmitát), síran mangánatý, seleničitan sodný, fytomenadión, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín.

Skladovanie:
Po každom použití obal starostlivo uzatvorte. Uchovávajte na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke, <25 °C). Nevkladajte dovnútra vlhkú odmerku. Spotrebujte do 1 mesiaca od otvorenia. Balené v ochrannej atmosfére.

Dôležité upozornenie:
Dojčenie je najlepší spôsob výživy dojčiat. Nutrilon 1 Comfort & Colics je nutrične kompletná dojčenská výživa vhodná ako jediný zdroj výživy pre dojčatá od narodenia, pokiaľ nemôžu byť dojčené. Výrobok musí byť používaný pod lekárskym dohľadom. Pripravenú stravu spotrebujte do dvoch hodín. Nespotrebovanú stravu zlikvidujte. Neohrievajte v mikrovlnnej rúre, môže dôjsť k obareniu dieťaťa. Nikdy nepridávajte do výživy viac odmeriek ako je stanovené, ani čokoľvek iné. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledné dodržiavanie návodu na prípravu a uvedené odporúčania. Dohliadnite na hygienu ústnej dutiny v období rastu prvých zúbkov, predovšetkým pred spaním. Akékoľvek pochybnosti a otázky konzultujte so svojím ošetrujúcim lekárom.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 400 g
Počet ks v balení 1 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie S prebiotikami, Proti kolike, Proti zápche

Podľa radu

Podľa radu Nutrilon počiatočné

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY13481
Produktové číslo:  8718117610259
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18