Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Nobilis Tilia Telový peeling s gardéniou 100 ml

17,03 €

Nobilis Tilia Telový peeling s gardéniou 100 ml

Zaistite si pocit vyživenej a jemnej pokožky s peelingom na telo Nobilis Tilia. Postará sa o potrebnú starostlivosť pre pokožku akéhokoľvek typu. Správne účinky peelingu pomáhajú docieliť látky ako kokosový olej. S týmto produktom dosiahnete riadnu hydratáciu svojej pokožky. Jeho použitie pomôže pokožku rozjasniť. Skladá sa len z najkvalitnejších prírodných látok a olejov. Telový peeling Nobilis Tilia na suchú pokožku je zárukou naozaj intenzívnej starostlivosti. Príjemná vôňa ruží vám určite učaruje a spríjemní každodenné rituály ošetrujúce pokožku vášho tela. Vďaka pravidelnému používaniu peelingu na telo Nobilis Tilia bude vaša pokožka nielen krásne hebká, ale tiež dokonale pripravená absorbovať výživné látky z krémov či iných ošetrujúcich prípravkov.

Hlavné prednosti peelingu na telo Nobilis Tilia Telový peeling s gardéniou 100 ml

  • Peeling na telo Nobilis Tilia zaistí potrebnú starostlivosť
  • Hydratuje a zbaví pokožku nečistôt
  • Účinok: hydratačný, rozjasňujúci a zjemňujúci
  • Zloženie s prírodnými olejmi a s prírodnými zložkami
  • Aplikovateľný na všetky typy pokožky
  • Medzi aktívne látky telového peelingu patria zložky ako kokosový olej
  • Ružový rad
  • Vytvorený z prírodných surovín
  • Celkový objem peelingu na telo Nobilis Tilia predstavuje 100 ml pri hmotnosti 300 g

Zloženie

Saccharum Officinarum Extract (trstinový cukor v bio kvalite) Cocos Nucifera Oil (kokosový rastlinný olej v bio kvalite) Gardenia Tahitensis Flower Extract (extrakt z kvetov Gardénie tahitskej) Tocopherol (vitamín E, antioxidant) Parfém* (prírodný parfemácia prírodný emulgátor na báze glycerínu a rastlinného oleja).

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Na telo

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci, Zjemňujúci
Špecifikácia Prírodné
Rad Ružový

Problémy

Problémy Na suchú pokožku

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami

Objem

Objem 100 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 300 g (0,3 kg)
Saccharum Officinarum Extract (trstinový cukor v bio kvalite) Cocos Nucifera Oil (kokosový rastlinný olej v bio kvalite) Gardenia Tahitensis Flower Extract (extrakt z kvetov Gardénie tahitskej) Tocopherol (vitamín E, antioxidant) Parfém* (prírodný parfemácia prírodný emulgátor na báze glycerínu a rastlinného oleja). '>
Kód:  DRGaaa0375
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  N0612M

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08