Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

NIVEA Sun Kids Trigger spray SPF 30, 270 ml

3,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

NIVEA Sun Kids Trigger spray SPF 30, 270 ml

Chráňte v letných mesiacoch detskú pokožku prípravkami značky NIVEA. Opaľovací krém NIVEA SUN Kids ponúka ochranu pokožky faktorom SPF 30. NIVEA Sun Kids Trigger spray SPF 30 sa ľahko rozotiera, pokožku hydratuje a chráni pred vznikom slnečných alergií. Vodoodolný prípravok v spreji bol dermatologicky testovaný a schválený pediatrami. Neparfumované zloženie pleť nedráždi. UVA aUVB filtre ochránia pokožku vašej ratolesti pred spálením a trvalými zmenami na koži v dôsledku slnenia. Praktické balenie opaľovacieho krému v spreji umožňuje ľahké dávkovanie. Pokožka po nanesení krému NIVEA Sun Kids Trigger spray SPF 30 nelepí a je jej dodaná hydratácia.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho spreja NIVEA Sun Kids Trigger spray SPF 30

  • NIVEA Sun Kids Trigger spray SPF 30 je opaľovací krém určený pre detskú pokožku
  • Krém chráni pokožku vášho dieťaťa faktorom SPF 30
  • Opaľovací sprej NIVEA SUN Kids pokožku hydratuje
  • Praktické balenie v spreji uľahčuje dávkovanie
  • NIVEA Sun Kids Trigger spray SPF 30 sa ľahko rozotiera a pokožku nemastí
  • Neparfumované zloženie pokožku nedráždi
  • UVA a UVB filtre ochránia pred spálením a trvalými zmenami na koži v dôsledku slnenia
  • Vodoodolný sprej bol dermatologicky testovaný a schválený pediatrami

Použitie opaľovacieho spreja NIVEA Sun Kids Trigger spray SPF 30

Pred aplikáciou prípravok riadne pretrepte. NIVEA Sun Kids naneste ešte pred pobytom na slniečku. Krém v dostatočnom množstve naneste na pokožku, nechajte vstrebať a pravidelne opakujte. Dojčatá a malé deti nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Nezabudnite namazať aj miesta, na ktoré sa často zabúda a sú na spálenie náchylné, napríklad priehlavky či ušné lalôčiky.


Zloženie

AQUA, ALCOHOL DENAT., ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERÍN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BIS-ETYLHEXYLOXYFENOL METOXYFENYL TRIAZIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIBUTYL ADIPÁT, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, ETYLHEXYL TRIAZÓN, GLYCERYL STEARATE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROGENOVANÝ REPKOVÝ OLEJ, COPERNICIA CERIFERA CERA, CETYL PALMITATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, XANTHAN GUM, CELLULOSE GUM, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, Trisodium EDTA, PARFUM

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Ochranný, Opaľovací
Špecifikácia Dermo

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Objem

Objem 270 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Sprej
Rozsah Na telo

Problémy

Problémy Na slnečné alergie

Určenie

Určenie Pre deti

Určenie

Určenie Detské
Kód:  KSOP0333
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005900904843
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04