Obnoviť stránku

NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50, 50 ml

12,90 €

NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50, 50 ml

Chráňte svoju pokožku pred slnečným žiarením s kvalitným krémom na opaľovanie od značky Nivea s faktorom 50. Mlieko na opaľovanie NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment okamžite chráni pleť pred spálením a predčasným starnutím. Jeho zloženie s koenzýmom Q10 pomáha bojovať proti jemným linkám, vráskam či pigmentovým škvrnám. Ošetrujúci opaľovací krém s vysokoúčinným systémom UVA/UVB filtrov znižuje riziko vzniku slnečných alergií a chráni pokožku pred spálením.

Kľúčové vlastnosti NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50

  • Ošetrujúci pleťový krém s ochranným faktorom 50
  • Chráni pleť pred spálením a predčasným starnutím
  • NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment má zloženie s koenzýmom Q10
  • Pôsobí proti vráskam a pigmentovým škvrnám
  • Znižuje riziko vzniku slnečných alergií
  • Ošetrujúce zloženie vhodné na každodenné použitie

Použitie:
Aplikujte v dostatočnom množstve pred opaľovaním. V priebehu dňa aplikáciu pravidelne opakujte, najmä v prípade potenia, častého kúpania a rizika zotretia.

Zloženie:
Aqua, Homosalate, Glycerin, Butyl methoxydibenzoylmethane, Etylhexyl salicylate, Etylhexyl triazone, Butylene glycol dicaprylate/dicaprate, Alcohol denat., Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Cetearyl alcohol, Distarch phosphate, C12-15 alkyl benzoate, Glycyrrhiza inflata root extract, Ubiquinone, Tocopheryl acetate, Sodium stearoyl glutamate, Glyceryl stearate, Xanthan gum, Carbomer, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Dimethicone, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Alpha-Isomethyl ionone, Geraniol, Citronellol, Coumarin, Parfum

Parametre a špecifikácia

Ochranný faktor

Ochranný faktor 50 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Krém
Rozsah Na tvár

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Ochranný, Opaľovací

Problémy

Problémy Proti pigmentovým škvrnám, Proti starnutiu pleti

Určenie

Určenie Pre dospelých

Objem

Objem 50 ml
Kód:  OPA036
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005900475978
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09