Obnoviť stránku

NIVEA SUN Alpin Face Sunscreen SPF 50, 50 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,59 €

NIVEA SUN Alpin Face Sunscreen SPF 50, 50 ml

Ani na zimných dovolenkách v horách nesmiete zabudnúť na starostlivosť o pleť. S opaľovacím krémom NIVEA SUN Alpin bude o vašu pokožku skvele postarané. Krém Alpin má UVA a UVB filtre a spolu s SPF 50 ochráni pred agresívnymi slnečnými lúčmi vo vyšších nadmorských výškach. Opaľovací krém zbytočne pokožku nezaťažuje a nemastí, umožňuje jej voľne dýchať, ľahko sa rozotiera, pleť vyživuje a hydratuje po celýdeň. Navyše NIVEA SUN Alpin zabraňuje predčasnému starnutiu pleti od slnka a je vhodný pre všetky typy pleti.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho krému NIVEA SUN Alpin SPF 50

  • S NIVEA SUN ochránite vašu pokožku pred slnečnými lúčmi na horách
  • Alpin má SPF 50 s UVA a UVB filtrami.
  • Zbytočne nezaťažuje a nemastí pokožku
  • Ľahko sa rozotiera, vyživuje a hydratuje pleť
  • Zabraňuje predčasnému starnutiu pleti vplyvom slnečných lúčov
  • NIVEA SUN je vhodný pre všetky typy pokožky

Použitie:
Aplikujte v dostatočnom množstve pred slnením. V priebehu dňa nanášajte opaľovací krém opakovane, najmä ak sa potíte, alebo po kúpeľu či zotretí krému. Nezabudnite natrieť viečka, nos aj krk.

Zloženie

AQUA, HOMOSALÁT, GLYCERÍN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETYLHEXYLSALICYLÁT, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, DENATUROVANÝ ALKOHOL.., BIS-ETYLHEXYLOXYFENOL METOXYFENYL TRIAZIN, ETYLHEXYL TRIAZÓN, C12-15 ALKYL BENZOATE, CETEARYL ALCOHOL, DISTARCH PHOSPHATE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, DIETYLAMINOHYDROXYBENZOYLHEXYLBENZOÁT, GLYCYRRHIZA INFLATA ROOT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, GLYCERYL STEARATE, UBIQUINONE, XANTHAN GUM, AKRYLÁTY/C10-30 ALKYLAKRYLÁTOVÝ KRÍŽOVÝ POLYMÉR, CARBOMER, DIMETHICONE, Trisodium EDTA, CHLORID SODNÝ, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERÍN, PHENOXYETHANOL, LINALOOL, LIMONENE, BENZYLALKOHOL, ALFA-IZOMETYL-IONÓN, GERANIOL, CITRONELLOL, coumarin, PARFUM

Parametre a špecifikácia

Ochranný faktor

Ochranný faktor 50 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Krém

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KSOP0314
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800341866
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16