Obnoviť stránku

NIVEA SUN Alpin Face Sunscreen SPF 30 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 8,20 €/ks
Pri kúpe 2 ks 7,80 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 7,41 €/ks

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA SUN Alpin Face Sunscreen SPF 30 50 ml

Ani na zimných dovolenkách v horách nesmiete zabudnúť na starostlivosť o pleť. S opaľovacím krémom NIVEA SUN Alpin bude o vašu pokožku skvele postarané. Krém Alpin má UVA a UVB filtre a spolu s SPF 30 ochráni pred agresívnymi slnečnými lúčmi vo vyšších nadmorských výškach. Opaľovací krém zbytočne pokožku nezaťažuje a nemastí, umožňuje jej voľne dýchať, ľahko sa rozotiera, pleť vyživuje a hydratuje po celýdeň. Navyše NIVEA SUN Alpin zabraňuje predčasnému starnutiu pleti od slnka a je vhodný pre všetky typy pleti.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho krému NIVEA SUN Alpin SPF 30

  • S NIVEA SUN ochráni vašu pokožku pred slnečnými lúčmi na horách
  • Alpin má SPF 30 s UVA a UVB filtrami.
  • Zbytočne nezaťažuje a nemastí pokožku
  • Ľahko sa rozotiera, vyživuje a hydratuje pleť
  • Zabraňuje predčasnému starnutiu pleti vplyvom slnečných lúčov
  • NIVEA SUN je vhodný pre všetky typy pokožky

Použitie:
Aplikujte v dostatočnom množstve pred slnením. V priebehu dňa nanášajte opaľovací krém opakovane, najmä ak sa potíte, alebo po kúpeľu či zotretí krému. Nezabudnite natrieť viečka, nos aj krk.

Zloženie

AQUA, GLYCERÍN, C12-15 ALKYL BENZOATE, DENATUROVANÝ ALKOHOL.., BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BIS-ETYLHEXYLOXYFENOL METOXYFENYL TRIAZIN, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, ETYLHEXYLSALICYLÁT, CETEARYL ALCOHOL, DIBUTYL ADIPÁT, DISTARCH PHOSPHATE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, ETYLHEXYL TRIAZÓN, DIETYLAMINOHYDROXYBENZOYLHEXYLBENZOÁT, GLYCYRRHIZA INFLATA ROOT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, GLYCERYL STEARATE, UBIQUINONE, XANTHAN GUM, AKRYLÁTY/C10-30 ALKYLAKRYLÁTOVÝ KRÍŽOVÝ POLYMÉR, CARBOMER, DIMETHICONE, Trisodium EDTA, CHLORID SODNÝ, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERÍN, PHENOXYETHANOL, LINALOOL, LIMONENE, BENZYLALKOHOL, ALFA-IZOMETYL-IONÓN, GERANIOL, CITRONELLOL, coumarin, PARFUM

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Krém
Kód:  KSOP0313
Produktové číslo:  9005800341859
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09