Obnoviť stránku

NIVEA MEN Stress Protect 150 ml

4,7 131 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA MEN Stress Protect 150 ml

Poznáte na vlastnej koži, že aj v kancelárii človek zažije horúce chvíľky, pri ktorých sa pekne zapotí? Pánsky antiperspirant v spreji vám pomôže až na 48 hodín zbaviť sa nepríjemných prejavov potenia práve vplyvom stresu. Pôsobením stresu naše telo produkuje špecifický a výraznejší pach potu, avšak antiperspirant sa postará o jeho neutralizáciu v každodenných náročných situáciách. Jeho citrusová vôňa vás nenechá na pochybách, že si vďaka nemu udržíte pocit čistoty a sviežosti. Ani o svoju kožu sa báť určite nemusíte, sprej neobsahuje žiaden alkohol či farbivá a je tak šetrnejší. Zbavte sa nevzhľadných máp v podpazuší a podporte tak svoje sebavedomie.   

Aktívne látky:

  • Zinkový komplex a aktívna látka Stress Protect pôsobí antibakteriálne, pritom aktívne zabraňujú poteniu a telesnému zápachu spojenému s emocionálne vypätými okamihmi
  • Avokádový olej sa postará o šetrnú starostlivosť o vašu pokožku, krásne ju upokojí a poskytne jej potrebnú výživu

Typ pokožky:
Pre všetky typy mužskej pokožky 

Použitie:
Pred použitím obsah pretrepte a aplikujte na kožu podpazušia zo vzdialenosti približne 15 cm. Nechajte pár sekúnd na koži voľne zaschnúť. 

Zloženie:
Bután, Izobután, Propán, Aluminum Chlorohydrate, Cyclomethicone, Izopropyl palmitate, Aluminium sesquichlorohydrate, Zinc citrate, Menthoxypropanediol, Persea gratissima oil, Octyldodecanol, Disteardimonium hectorite, Dimethicone, Propylene carbonate, Dimethiconol, Linalool, Limonene, Linalool, Coumarin, Geraniol, Parfum

Dermatologicky testované a schválené.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Typ V spreji

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Antiperspirant
Kód:  DEO068
Produktové číslo:  4005808716869
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13