Obnoviť stránku

NIVEA MEN Dry Impact Plus 150 ml

4,8 143 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 3,29 €/ks
Pri kúpe 2 ks 2,92 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 2,56 €/ks

NIVEA MEN Dry Impact Plus 150 ml

Pánsky antiperspirant vám pomôže sa zbaviť nepríjemného potenia až na 48 h. Jeho elegantná, a pritom veľmi mužná vôňa, vás nenechá na pochybách, že si vďaka nemu udržíte pocit čistoty a sviežosti. Prípravok je navyše šetrný k pokožke vďaka tomu, že neobsahuje žiaden alkohol. Aktívne minerály, ktoré sú jednou z účinných zložiek, sa potom postarajú o čo najúčinnejšiu elimináciu potu. Zbavte sa nevzhľadných máp v podpazuší a podporte svoje sebavedomie.   

Typ pokožky:
Pre všetky typy mužskej pokožky. 

Použitie:
Pred použitím pretrepte a aplikujte na podpazušie zo vzdialenosti približne 15 cm. Nechajte pár sekúnd na koži voľne zaschnúť. 

Zloženie:
Bután, Izobután, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Izopropyl palmitate, Aluminium sesquichlorohydrate, Magnesium aluminum silicate, Persea gratissima oil, Octyldodecanol, Disteardimonium hectorite, Dimethicone, Propylene carbonate, Dimethiconol, Linalool, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Geraniol, Coumarin, alpha-Isomethyl ionone, Eugenol, Parfum

Dermatologicky testované a schválené.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Typ V spreji

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Antiperspirant
Kód:  DEO067
Produktové číslo:  4005808727155
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16