Obnoviť stránku

NIVEA MEN Black & White Fresh 50 ml

4,8 105 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,49 €

NIVEA MEN Black & White Fresh 50 ml

Pánsky guličkový antiperspirant NIVEA Men Black & White Fresh s objemom 50 ml poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu a nepríjemnému zápachu na dobu až 48 hodín. Zanecháva príjemnú vôňu a dlhotrvajúci pocit čistoty a sviežosti. Jeho prednosťou je, že ako na svetlom, tak aj na tmavom oblečení po ňom nezostávajú žiadne stopy, ako sú žlté či biele škvrny. Farbu svojho oblečenia tak môžete vyberať bez starostí. Prípravok neobsahuje alkohol a je vhodný pre všetky typy pokožky. S antiperspirantom NIVEA Men Black & White Fresh nemusíte mať obavy kvôli nadmernému poteniu z tepla, stresu či námahy. Prežite aktívne celý deň s dokonalým pocitom sviežosti. 
Použitie:
Pohybom nahor a nadol aplikujte antiperspirant na pokožku podpazušia a chvíľu počkajte, než zaschne. Potom sa môžete začať obliekať.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

 

Zloženie

Aqua, Chlorohydrát hliníka, Isoceteth-20, Paraffinum liquidum, Butylene glycol, Glyceryl isostearate, Laureth-7 citrate, Parfum, Palmitamidopropyltrimonium chloride, Propylene glycol, PEG-150 distearate, Linalool, Geraniol, Coumarin


Parametre a špecifikácia

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Antiperspirant

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Typ Guľôčkový

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Ochranný
Špecifikácia Bez obsahu alkoholu
Ďalšie vlastnosti Nezanecháva škvrny

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Jemná

Objem

Objem 50 ml
Kód:  DEO157
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  42332466
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04