Obnoviť stránku

NIVEA Creme Care tekuté mydlo 250 ml

4,7 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4 €

NIVEA Creme Care tekuté mydlo 250 ml

Tekuté mydlo NIVEA Creme Care je kozmetický prípravok, ktorý je určený na umývanie a starostlivosť o vaše ruky. Krémová konzistencia s jedinečnou vôňou NIVEA je obohatená o provitamíny a ošetrujúce oleje. Rýchlo zbaví vaše ruky všetkých nečistôt, a intenzívne sa postará o ich pokožku. Zanecháva ju jemnú, vláčnu a prirodzene pružnú. Svojim zložením ošetrujúcich látok je tekuté mydlo podobné originálnemu krému NIVEA .

Značka NIVEA je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi, a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Tekuté mydlo NIVEA má jedinečnú jemnú a nevtieravú vôňu, ktorá na vašich rukách zostane dlhú dobu, a vytvorí príjemný pocit sviežosti a čistoty. Vďaka šetrnému zloženiu pomáha mydlo vyvážiť pH pokožky a nevysušuje ruky. Prípravok je dermatologicky testovaný a schválený. Používajte ošetrujúce mydlo, ktoré sa dobre nanáša, krásne vonia a bude vaše ruky rozmaznávať!
Aktívne látky:

  • Glycerín – hydratuje pokožku a zaisťuje jej jemnosť a vláčnosť.
  • Provitamíny – ošetrujú pokožku a chránia ju pred vonkajšími škodlivými vplyvmi.
  • Ošetrujúce oleje – pokožku zvláčňujú, dodávajú jej pružnosť a hebkosť.
  • Eucerit – spája vodu a olej do dlhotrvajúcej stabilnej bázy - krému.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.
Použitie:
Nanášajte na mokré ruky v primeranom množstve a napeňte. Po umytí dôkladne opláchnite.


Objem:
250 ml




Zloženie

Aqua, Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Glycerín, PEG-7 glyceryl cocoate, Lanolin alcohol, Panthenol, Helianthus annuus seed oil, Oktyldodekanol Sodium chloride, Citric acid, PEG-3 distearate, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-200 hydrogenated glyceryl palmate, Sodium benzoate, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol, Benzyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Parfum


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Typ

Konzistencia Tekuté mydlo

Určenie

Určenie Unisex

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi
Kód:  KSPL1563
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800235301
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18