Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NESTLÉ Ovocná Kaša Dobrú noc 6× 300 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NESTLÉ Ovocná Kaša Dobrú noc 6× 300 g

Chcete vášmu dieťaťu zaobstarať kvalitný príkrm? Nestlé mliečna kaša s ovocnou príchuťou je tá najlepšia voľba. Tento príkrm je vhodný pre vaše dieťa od ukončeného 6. mesiaca. Obsahuje železo, ktoré prispieva k rozvoju poznávacích funkcií detí. Vaše dieťa potrebuje 5× viac železa ako dospelý človek. V jednej porcii Nestlé mliečnej kaše s ovocnou príchuťou je viac ako polovica odporúčanej dennej dávky. Taktiež obsahuje baktérie Bifidus BL, ktoré sú podobne tým, ktoré sa nachádzajú v tráviacom trakte dojčených detí. Mamičky, doprajte vášmu malému hladošovi túto pochúťku. Vo výhodnom balení nájdete 6× 300 g kaše.

Kľúčové vlastnosti mliečnej kaše Nestlé s ovocnou príchuťou, 6× 300 g

  • Instantný výrobok Nestlé
  • Vhodné pre deti od ukončeného 6. mesiaca
  • Mliečna kaša bez lepku
  • Výborná chuť
  • Výhodné balenie kaše Nestlé s ovocnou príchuťou 

Zloženie:
Ryžová múka (čiastočne enzymaticky hydrolyzovaná) 44,3 %, Mliečna zložka 34,6 % (sušené odtučnené mlieko 14,5 %, rastlinné oleje (palmový, repkový, nízkoerukový, kokosový, slnečnicový), minerálne látky (uhličitan vápenatý, fumaran železnatý, síran zinočnatý, jodid draselný), vitamíny: C, niacín, E, B1, kyselina pantothenová, A, B6, K, kyselina listová, biotín, D), cukor, banánové vločky 1 %, hruškový prášok 0,4 %, baktérie mliečneho kvasenia (Bifidobacterium lactis CNCM I-3446; 5 x 106 KTJ/g prášku na konci minimálnej trvanlivosti).

Balenie:
6× 300 g


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 1 800 g
Počet ks v balení 6 ks

Zloženie

Zloženie Bez lepku, Na noc

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 7 mesiacov

Druh kaše

Druh kaše Ryžová

Typ kaše

Typ Mliečna kaša

Príchuť

Príchuť Ovocná
Kód:  BABY7999
Produktové číslo:  7613035541146
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01