Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NESTLÉ Mliečko s kašou Kakaové 6× (2× 200 ml)

4,7 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NESTLÉ Mliečko s kašou Kakaové 6× (2× 200 ml)

Doprajte svojim najmenším kvalitnú stravu s Nestlé. Kakaové mliečko s kašou si zamilujú všetci malí jedáci od ukončeného 6. mesiaca. Ide o hotový tekutý príkrm, ktorý je pripravený z výživného dojčenského mlieka a zahustený kvalitnou detskou obilnou kašou. Navyše má kakaovú príchuť, ktorú deti milujú. Nestlé mlieko s kašou zaplní brušká malých nezbedníkov a zároveň im dodá veľa energie. Kakaové mliečko je plné vitamínov a minerálov prospešných pre zdravý vývoj dieťaťa. Nestlé mliečko s kašou vám tiež skvele poslúži na cesty, kde vám bude hneď poruke.

Kľúčové vlastnosti Nestlé Mliečko s kašou, kakaové, 6× (2× 200 ml)

  • Kakaové mliečko s kašou si zamilujú malí jedáci od ukončeného 6. mesiaca
  • Ide o hotový tekutý príkrm
  • Príkrm je pripravený z výživného dojčenského mlieka a zahustený detskou obilnou kašou
  • Mlieko má kakaovú príchuť, ktorú deti milujú
  • Nestlé mlieko s kašou zaplní brušká malých nezbedníkov a zároveň im dodá veľa energie
  • Kakaové mliečko je plné vitamínov a minerálov pre zdravý vývoj dieťaťa
  • Nestlé mliečko s kašou vám tiež skvele poslúži na cesty

Kvalitná receptúra mliečka s kašou Nestlé

Obsiahnuté mlieko je vhodné pre dojčatá a obsahuje kvalitné rastlinné tuky, bielkoviny, vápnik pre správny vývoj kostí a zubov, železo a zinok na podporu imunitného systému a vitamíny B na uvoľnenie energie z potravy. Kaša v mliečku je vyrobená technológiou C.H.E., ktorá zaistí jednoduché trávenie a sladkú chuť.

Príprava:
Nestlé mliečko s kašou je hotové a pripravené na okamžitú konzumáciu. Stačí škatuľku ohriať vo vodnom kúpeli a potom odstrihnúť roh a naliať do dojčenskej fľaše. Skontrolujte teplotu. Nestlé mliečko sa môže podávať neohriate. Jedna porcia, teda 200 ml, zodpovedá jednému hlavnému jedlu a pri rozdelení doniekoľkých porcií, skvele poslúži ako desiata počas dňa.

Zloženie:
Pitná voda, pšeničná múka 4,8 % (čiastočne enzymaticky hydrolyzovaná), sušené odtučnené mlieko, kukuričný škrob, rastlinné oleje, sacharóza, demineralizovaná sušená srvátka, kakaový prášok 0,6 %, vláknina (oligofruktóza, inulín), mliečny tuk, maltodextrín, vitamíny (A, D, E, K, C, B1, B2, B6, B12, niacín,kyselina listová, D-pantothenát vápenatý, biotín), minerálne látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, síran zinočnatý, síran meďnatý, jodid draselný), aróma (vanilín)


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Počet ks v balení 12 ks
Objem 200 ml

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov

Druh kaše

Druh kaše Obilná

Typ kaše

Typ Mliečko s kašou

Príchuť

Príchuť Kakaová
Kód:  BABY10523
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11