Obnoviť stránku

NESTLÉ BEBA OPTIPRO Comfort 2 800 g

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NESTLÉ BEBA OPTIPRO Comfort 2 800 g

Výživa počas prvých 3 rokov života dieťaťa zohráva kľúčovú úlohu v jeho budúcom zdraví. Dlhodobé dojčenie je pre deti najlepším spôsobom výživy. Ak však dojčenie nie je možné, prémiové dojčenské mlieko od značky NESTLÉ Beba OPTIPRO Comfort 2 bude výbornou voľbou pre Vaše dieťa od ukončeného 6. mesiaca. Obsahuje veľké množstvo nevyhnutných a prospešných látok, ktoré Vaše dieťa potrebuje. Navyše obsahuje Bifidus BL baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sú podobné tým, ktoré sa nachádzajú v tráviacom trakte dojčených detí, probiotickú zmes a polynenasýtené mastné kyseliny.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka NESTLÉ BEBA Optipro Comfort 2 800 g

  • Prémiové počiatočné dojčenské mlieko vhodné pre deti od ukončeného 6. mesiaca
  • Určené pre deti, ktoré nemôžu byť dojčené
  • Obsahuje veľké množstvo prospešných látok nevyhnutných pre správny vývoj dieťaťa
  • Mlieko navyše obsahuje aj Bifidus BL baktérie mliečneho kvasenia, prebiotickú zmes GOS/FOS, DHA/ARA a baktérie črevnej mikroflóry L. reuteri
  • Spoločnosť NESTLÉ sa už 60 rokov venuje výskumu materského mlieka so snahou čo najviac sa mu priblížiť
  • Instantné mlieko

Obsah balenia:
800 g

Zloženie

Odtučnené mlieko 60,4 %, mliečna srvátka, rastlinné oleje (palmový, repkový nízkoerukový, kokosový, slnečnicový), Maltodextrín, sušený výrobok mliečnej srvátky, laktóza, galaktooligosacharidy (z mlieka) 1,8 %, minerálne látky (vápenaté soli kyseliny citrónovej, citran draselný, vápenaté soli kyseliny fosforečnej, chlorid horečnatý, citrónan sodný, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, jodid draselný, selénan sodný), emulgátor (sójový lecitín), fruktooligosacharidy 0,1%, vitamíny (L-askorbát sodný, DL-tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, nikotínamid, tiamín-mononitrát, retinyl-acetát, pyridoxín-hydrochlorid, riboflaflavin, kyselina listová, fyllochinon, biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín), baktérie mliečneho kvasenia (Lactobacillus reuteri DSM 17938; 8,9 x 107 KTJ/100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti)

Príprava mlieka

Nezabudnite sa vždy riadiť pokynmi pediatra a inštrukciami na obale mlieka. Pripravujte vždy len 1 dávku na okamžitú konzumáciu, neuchovávajte nedojedené porcie. Dodržujte presne návod na prípravu, inak ohrozíte zdravie vášho dieťaťa.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 800 g
Počet ks v balení 1 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  BABY5768
Produktové číslo:  7613035804951
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03