Obnoviť stránku

NESTLÉ BEBA OPTIPRO 5 600 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NESTLÉ BEBA OPTIPRO 5 600 g

Výživa počas prvých 3 rokov života dieťaťa zohráva kľúčovú úlohu v jeho budúcom zdraví. Dlhodobé dojčenie je pre deti najlepším spôsobom výživy. Ak však dojčenie nie je možné, dojčenské mlieko od značky NESTLÉ Beba OPTIPRO 5 bude výbornou voľbou pre Vaše dieťa od ukončeného 24. mesiaca. Obsahuje veľké množstvo nevyhnutných a prospešných látok, ktoré vaše dieťa potrebuje. Navyše obsahuje Bifidus BL baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sú podobné tým, ktoré sa nachádzajú v tráviacom trakte dojčených detí.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka NESTLÉ BEBA Optipro 5 600 g

  • Pokračovacie dojčenské mlieko vhodné pre deti od ukončeného 24. mesiaca
  • Určené pre deti, ktoré nemôžu byť dojčené
  • Obsahuje veľké množstvo prospešných látok nevyhnutných pre správny vývoj dieťaťa
  • Mlieko navyše obsahuje aj Bifidus BL baktérie mliečneho kvasenia
  • Spoločnosť NESTLÉ sa už 60 rokov venuje výskumu materského mlieka s cieľom sa mu čo najviac priblížiť
  • Instantné mlieko

Obsah balenia:
2 × 300 g

Zloženie

odtučnené mlieko 76,7%, rastlinné oleje (palmový, repkový nízkoerukový, slnečnicový), Maltodextrín, zemiakový škrob, sušený výrobok mliečnej srvátky, bielkovinový koncentrát mliečnej srvátky, laktóza, vitamíny a minerálne látky, kukuričný škrob, emulgátor (sójový lecitín), rybie olej, olej z Mortierella alpina, baktérie mliečneho kvasenia (Bifidobacterium lactis CNCM I-3446, 1 x 106 KTJ / g prášku na konci minimálnej trvanlivosti; Streptococcus thermophilus CNCM I-3915, 5 x 105 KTJ / g prášku na konci minimálnej trvanlivosti)

Príprava mlieka

Nezabudnite sa vždy riadiť pokynmi pediatra a inštrukciami na obale mlieka. Pripravujte vždy len 1 dávku a ihneď kŕmte, neuchovávajte nedojedené porcie. Dodržujte presne návod na prípravu, inak ohrozíte zdravie Vášho dieťaťa.

 

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 600 g
Počet ks v balení 1 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez lepku, Bez sóje, S probiotikami, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, Bez palmového oleja

Podľa radu

Podľa radu Beba Optipro

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 18 mesiacov
Kód:  BABY5772
Produktové číslo:  7613035223929
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16