Obnoviť stránku

NATURA SIBERICA Flora Siberica Modelujúci telový peeling 500 ml

4,0 1 hodnotení

NATURA SIBERICA Flora Siberica Modelujúci telový peeling 500 ml

Modelujúci telový peeling NATURA Flora Siberica s objemom 500 ml sa stará o pokožku celého tela, jemne ju odlupuje a obnovuje. Dodáva jej tonus, udržuje jej mladistvý vzhľad a zanecháva ju hodvábne jemnú, pružnú a hladkú. Jeho zloženie obsahuje jarabinu vtáčiu bohatú na vitamín P s omladzujúcimi účinkami a antioxidantmi. Pravidelným používaním peelingu dochádza k stimulácii procesu chudnutia a modelovaniu postavy. Doprajte svojej pokožke luxusnú starostlivosť prírodného telového peelingu NATURA Flora Siberica, aby pôsobila zdravým a mladistvým dojmom.
Aktívne látky:

  • Jarabina vtáčia sa vyznačuje extrémne vysokým obsahom vitamínu P, ktorý posilňuje kapiláry a účinne pôsobí proti starnutiu pokožky
  • Antioxidanty a organické kyseliny z jarabiny posilňujú tonizáciu pokožky a dodávajú jej hladkosť a pružnosť
  • Bambucké maslo a extrakty nechtíka poskytujú pokožke hĺbkovú výživu a regeneráciu

Použitie:
Naneste peeling na vlhkú pokožku problémových partií a krúživými pohybmi jemne vmasírujte. Potom dôkladne opláchnite vodou. Prípravok používajte dvakrát až trikrát týždenne.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Objem:
500 ml
Zloženie:
Sodium Chloride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sorbus Aucuparia Leaf, Pinus Sibirica Needle Extract, Sorbus Aucuparia Fruit Extract, Calendula Officinalis Flower Extract*, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Limonene, Linalool, CI 77491
(*) - z ekologického poľnohospodárstva


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 500 ml

Typ produktu

Typ produktu Na telo

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSTE842
Produktové číslo:  4680038352232
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13