Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MUUMI BABY štartovací balíček

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

MUUMI BABY štartovací balíček

Ak hľadáte pekný darček pre nastávajúcu mamičku alebo sama hľadáte základné produkty do svojej detskej výbavy a navyše sa zaujímate o životné prostredie, určite vám urobí radosť tento balíček ekologických produktov od fínskych značiek. Nájdete v ňom jednorazové plienky Muumi Baby Newborn 25 ks, Muumi Baby Mini 1 a produkty od značky Helmi Baby: 64 ks vlhčených obrúskov, 10 ks jednorazových podbradníkov a 6 ks prebaľovacích podložiek. Výroba všetkých týchto produktov je hodnotená certifikátom, ktorý potvrdzuje minimálnu záťaž na životné prostredie.

Kľúčové vlastnosti štartovacej súpravy pre bábätko Muumi Baby a Helmi Baby

  • Štartovací balíček produktov pre bábätko fínskych značiek Muumi Baby a Helmi Baby
  • Ekologické produkty
  • Plienky bez alergénov, chlóru a parfumácie, majú špeciálny strih
  • Podbradníky s nepremokavou vrstvou
  • Multifunkčné jednorazové prebaľovacie podložky
  • Jemné vlhčené obrúsky šetrné k pokožke dieťaťa
  • Certifikát potvrdzuje minimálnu záťaž na životné prostredie počas výroby

Plienky šetrné k pokožke vášho dieťaťa

V balení nájdete ekologické jednorazové plienky Muumi Baby Newborn a Mini. Neobsahujú žiadne alergény, dráždivé vône alebo pleťové vody a sú 100 % bez chlóru. Boli vyvinuté v spolupráci s pediatrami a Federáciou pre alergie a astmu. Plienky sú veľmi mäkké, elastické a zajú sa zložiť do dvoch až troch vrstiev. Majú špeciálny strih do U cez pupok, ktorý vyhovuje lepšie ako ostatné priemyselné strihy do V. V balíčku nájdete plienky Newborn (25 kg) 25 ks a Mini (3 – 6 kg) 58 ks.

Podbradníčky na doma a na cestovanie

Jednorazové podbradníky môžu byť veľmi praktické, zároveň sú však často vyrobené z materiálov, ktoré nie sú šetrné k životnému prostrediu. Ak vám záleží na minimálnej produkcii odpadov, ale radi by ste kupovali jednorazové podbradníky, vyberte si ekologický variant od značky Helmi Baby. Vrchná vrstva zachytí vlhkosť a omrvinky, zadná strana je nepremokavá, takže oblečenie vášho dieťaťa zostane čisté. Sú ideálne na kŕmenie doma a na cestách. Podbradník v univerzálnej veľkosti ľahko pripevníte k oblečeniu pomocou samolepiek. V balíčku nájdete 10 kusov.

Praktické prebaľovacie podložky

Jednorazové ekologické bio prebaľovacie podložky Helmi Baby boli vyvinuté v spolupráci so špecialistami na kožné choroby – neobsahujú alergény, vône ani pleťové vody. Vrchná časť je zo 100 % odbúrateľnej fínskej celulózy, spodná nepremokavá časť z nepriepustnej fólie. Podložky sú multifunkčné – môžete ich použiť nielen pri prebaľovaní doma a na cestách, ale aj na zakrytie autosedačky, postieľky alebo kočíka. V balíčku nájdete 6 kusov podložiek s rozmermi 58 × 60 cm.

Jemné vlhčené obrúsky

Obrúsky Helmi Baby sú bez parfumov a farbív, preto sú k pokožke dieťaťa veľmi šetrné. Obsahujú navyše výťažok z Aloe Vera a hydratačný glycerín, vďaka ktorým sa o pokožku starajú a upokojujú ju. Je možné ich použiť nielen pri prebaľovaní na intímne partie, ale tiež napríklad na utretie ručičiek či papuľky nezbedného dieťaťa. Boli vyvinuté v spolupráci s fínskou Federáciou na alergie a astmu. V balíčku nájdete balenie po 64 kusoch.

Produkty s minimálnym dopadom na životné prostredie

Při výrobě produktov Muumi Baby a Helmi Baby sa využíva vodná elektráreň, nevznikajú teda žiadne emisie CO2. Ako hlavný materiál je použitá fínska celulóza, ktorá je 100 % biologicky odbúrateľná – odpad sa iba recykluje alebo spaľuje, nie je likvidovaný na skládkach. Výroba je hodnotená certifikátom, ktorý potvrdzuje minimálnu záťaž na životné prostredie.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 5 ks

Veľkosť

Veľkosť 1

Vlastnosti

Vlastnosti Výrez na hojaci sa pupok, Bez parfumácie, Bez bielenia chlórom

Podľa série

Podľa série MUUMI BABY (štartovací balíček)

Typ

Typ Ekologické
Kód:  BABY7391
Produktové číslo:  8594184020098

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03