Obnoviť stránku

MIXA Soothing Moisturizer Rich Pro-Tolerance 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIXA Soothing Moisturizer Rich Pro-Tolerance 50 ml

Upokojujúci hydratačný krém MIXA Soothing Moisturizer Rich Pro-Tolerance s objemom 50 ml je špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o suchú a intolerantnú pleť, ktorá je veľmi citlivá a zraniteľná voči vonkajším agresívnym vplyvom, zle reaguje na niektoré starostlivosti, páli, štípe a vytvára nepríjemné pocity. Veľmi jemné zloženie krému pokožku intenzívne upokojuje, dodáva jej potrebnú hydratáciu a výživu. Redukuje reaktivitu pokožky a umožňuje jej optimálnu toleranciu.
Prípravok je hypoalergénny a nekomedogénny, neobsahuje parabény. Dermatologicky testovaný na citlivej pleti. Vytvorený pod lekárskym dohľadom s obmedzeným množstvom ingrediencií pre minimalizáciu rizika alergie. Po celú dobu používania je chránený pred znečistením vzduchotesnou dózou. Doprajte svojej pleti upokojujúcu starostlivosť jedinečného krému Mixa Rich Pro-Tolerance.

Aktívne látky:
Hydratačný krém MIXA Soothing Moisturizer Rich Pro-Tolerance obsahuje komplex Omega-PP, ktorý zmierňuje podráždenie a pocity svrbenia a pnutia.
Účinky:
Pravidelnou aplikáciou deň za dňom dochádza k zníženiu reaktivity pokožky, intolerantná pleť sa stáva odolnejšia voči okolitým vplyvom. Pleť je upokojená a hydratovaná, nadobúda pocit pohodlia bez nežiaduceho podráždenia, pnutia a svrbenia.
Použitie:
Prípravok aplikujte na pleť tváre a očného okolia, krúživými pohybmi jemne vmasírujte.
Zloženie:
aqua/water, Squalane, propanediol, dimethicone, hydrogenated poly izobután, Niacínamid, glycerín, penta- tetraisostearate, pentylene glycol, Butyrospermum parkii butter/shea butter, stearyl dimethicone, ammonium polyacryloyldimethyl taurate, propylene glycol, synthetic wax, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Acrylonitrile/metyl methacrylate/vinylidene chloride copolymer, BHT, citric acid, glyceryl isostearate, izobután, poloxamér 338, sodium hyaluronate, t-butyl alcohol, tocopherol

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  TM291
Produktové číslo:  3600550894028
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18