Obnoviť stránku

MIXA Soothing Moisturizer Light Pro-Tolerance 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIXA Soothing Moisturizer Light Pro-Tolerance 50 ml

Upokojujúci hydratačný krém MIXA Soothing Moisturizer Light Pro-Tolerancia s objemom 50 ml je špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o intolerantnú pleť, ktorá je veľmi citlivá a zraniteľná voči vonkajším agresívnym vplyvom, zle reaguje na niektoré starostlivosti, páli, štípe a vytvára nepríjemné pocity. Stará o najkrehkejšiu oblasť očných kontúr. Veľmi jemné zloženie krému pokožku intenzívne upokojuje, dodáva jej potrebnú hydratáciu a výživu. Redukuje reaktivitu pokožky a umožňuje jej optimálnu toleranciu. 
Prípravok je hypoalergénny a nekomedogénny, neobsahuje parabény. Dermatologicky testovaný na citlivej pleti. Vytvorený pod lekárskym dohľadom s obmedzeným množstvom ingrediencií pre minimalizáciu rizika alergie. Po celú dobu používania je chránený pred znečistením vzduchotesnou dózou. Doprajte svojej pleti upokojujúcu starostlivosť jedinečného krému Mixa Light Pro-Tolerancia.

Aktívne látky:
Hydratačný krém MIXA Soothing Moisturizer Light Pro-Tolerancia obsahuje komplex Omega-PP, ktorý zmierňuje podráždenie a pocity svrbenia a pnutia.
Účinky:
Pravidelnou aplikáciou deň za dňom dochádza k zníženiu reaktivity pokožky, intolerantná pleť sa stáva odolnejšou voči okolitým vplyvom. Pleť je upokojená a hydratovaná, nadobúda pocit pohodlia bez nežiaduceho podráždenia, pnutia a svrbenia.
Použitie:
Prípravok aplikujte na pleť tváre a očného okolia, krúživými pohybmi jemne vmasírujte.
Zloženie:
aqua/water, propanediol, caprylic/Capric triglyceridy, dimethicone, Niacínamid, glycerín, pentylene glycol, Butyrospermum parkii butter/shea butter, stearyl dimethicone, ammonium polyacryloyldimethyl taurate, propylene glycol, synthetic wax, Acrylat es/c10 -30 alkyl acrylate crosspolymer, Acrylonitrile/methylmethacrylate/vinylidene chloride copolymer, p-anisic acid, BHT, citric acid, glyceryl isostearate, izobután, poloxamér 338, sodium hyaluronate, t-butyl alcohol

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  TM292
Produktové číslo:  3600550925852
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17