Obnoviť stránku

MIXA Intensive Care Dry Skin Body Balm 250 ml

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIXA Intensive Care Dry Skin Body Balm 250 ml

Regeneračné premasťujúce telové mlieko MIXA Intensive Care Dry Skin Body Balm s objemom 250 ml je špeciálne vyvinuté pre starostlivosť o extra suchú pokožku, ktorá ľahko popraská a bolí. Vďaka bohatému zloženiu s vysoko účinnými zložkami dodáva pokožke potrebnú výživu a regeneráciu a poskytuje jej hĺbkovú úľavu. Zmierňuje pocity podráždenia a odlupovanie súvisiace s extrémnou suchosťou. Jeho ľahká textúra sa veľmi dobre vstrebáva a nezanecháva mastný film. Praktické balenie s pumpičkou umožňuje jednoduchú aplikáciu. Prípravok bol dermatologicky testovaný, je hypoalergénny, neobsahuje parabény a umelé farbivá. 
Aktívne látky:
10 % koncentrácia glycerínu a ovsené mlieko pokožku hĺbkovo regenerujú, vyživujú a zanechávajú ju vláčnu, pružnú a hydratovanú.
Použitie:
Prípravok aplikujte každý deň na pokožku celého tela a jemnými krúživými pohybmi ho vmasírujte.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre veľmi suchú pokožku.
Zloženie:
Aqua/water, Glycerin, Paraffinum liquidum/mineral oil, Petrolatum, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Cetyl alcohol, Sucrose stearate, Isopropyl palmitate, Dimethicone, Methyl glucose sesquistearate, Allantoin, Ammonium polyacryldimethyltauramide/ammonium, polyacryloyldimethyl taurate, Avena sativa kernel extract/oat kernel extract, Caprylyl glycol, Myristyl myristate, Palmitic acid, Salicylic acid, Phenoxyethanol, Xanthan gum, Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá
Kód:  TM412
Produktové číslo:  3600550258417
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19