Obnoviť stránku

MIXA Intense Care Dry Skin Rich Body Milk 250 ml

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIXA Intense Care Dry Skin Rich Body Milk 250 ml

Intenzívne vyživujúce telové mlieko MIXA Intense Care Dry Skin Rich Body Milk s objemom 250 ml je špeciálne vyvinuté pre starostlivosť o suchú pokožku, ktorá je citlivejšia a náchylnejšia na podráždenie. Vďaka bohatému zloženiu s vysoko účinnými zložkami dodáva pokožke potrebnú výživu, hydratuje ju a poskytuje jej úľavu od nadmerného vysušenia. Jeho ultra ľahká textúra sa veľmi dobre vstrebáva a nezanecháva mastný film. Praktické balenie s pumpičkou umožňuje jednoduchú aplikáciu. Prípravok bol dermatologicky testovaný, neobsahuje parabény. Môžete ho použiť aj na detskú pokožku.
Aktívne látky:
Alantoín okamžite zvlhčuje suchú pokožku a zanecháva ju vláčnu, jemnú a žiarivú.
Použitie:
Prípravok aplikujte po kúpeli, či sprchovaní na suchú pokožku a jemnými krúživými pohybmi ho vmasírujte.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre suchú pokožku.
Zloženie:
Aqua/water, Glycerin, Petrolatum, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Allantoin, Paraffinum liquidum/mineral oil, Aluminum starch octenylsuccinate, Cetyl alcohol, Dimethicone, Ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Caprylyl glycol, Citral, Citric acid, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, T-butyl alcohol, Xanthan gum, Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá
Kód:  TM414
Produktové číslo:  3600550848496
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06