Obnoviť stránku

MIXA Hyalurogel darčeková súprava pre citlivú pleť

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIXA Hyalurogel darčeková súprava pre citlivú pleť

Potešte seba či svojich blízkych darčekovou kozmetickou sadou MIXA Hyalurogel. Súprava obsahuje hydratačné telové mlieko, denný krém a veselé ponožky. Telové mlieko obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá na seba dokáže nadviazať až 1 000-krát viac vody, než sama váži, a navyše je čisto prírodného pôvodu. Mlieko MIXA pomáha udržať zdravý a mladistvý vzhľad vašej pokožky a je vhodné na citlivú a suchú pokožku, ktorú perfektne hydratuje až na dobu 48 hodín. Denný pleťový krém MIXA Hyalurogel Rich Cream ponúka účinnú intenzívnu hydratačnú starostlivosť pre citlivú pleť so sklonom k vysušeniu. Veselé ponožky v sade sú milou pozornosťou, ktorá určite poteší. Sada je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady MIXA Hyalurogel

  • Súprava obsahuje telové mlieko, denný krém a ponožky
  • Telové mlieko MIXA obsahuje kyselinu hyalurónovú
  • Mlieko pokožku intenzívne hydratuje až na dobu 48 hodín
  • Denný krém MIXA je vhodný pre suchú pleť
  • Veselé pohodlné ponožky sa budú do zimných dní hodiť každému
  • Súprava je vhodná ako darček

Zloženie

Rich: Aqua/Water, Glycerín, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Stearyl Dimethicone, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Propylene Glycol, Synthetic Wax, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Acrylonitrile/Methyl Methacrylate/Vinylidene Chloride Copolymer, Bht, Biosaccharide Gum-1, Caprylyl Glycol, Carrageenan, Citric Acid, Disodium Edta, Glyceryl Isostearate, Isobutane, Phenoxyethano, Poloxamér 338, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance. (F. I. L. B206400/2). Milk: Aqua/water, Glycerín, Dimethicone, Paraffinum liquidum / mineral oil, Brassica campestris seed oil/rapeseed seed oil, Ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Caprylic/capric triglyceride, Dimethiconol, Sodium hyaluronate, Sodium hydroxide, Caprylyl glycol, Citric acid, Xanthan gum, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Butyrospermum parkii butter / shea butter, Phenoxyethanol, Parfum/fragrance.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Pleťový krém, Ponožky, Telové mlieko
Kód:  VBAL8324
Produktové číslo:  8592807482872
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14