Obnoviť stránku

MIXA Body intenzívne spevňujúce telové mlieko 400 ml

4,8 36 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,90 €

MIXA Body intenzívne spevňujúce telové mlieko 400 ml

Hľadáte telové mlieko, ktoré nielen hydratuje, ale aj dokáže spevniť pokožku? Potom je telové mlieko MIXA Body to pravé pre vás. Nemastná emulzia sa rýchlo vstrebáva a okamžite zjemňuje pokožku. Pravidelným používaním sa zvyšuje jej pružnosť a je viditeľne pevnejšia. Zásluhu na tom majú najmä obsiahnutý glycerín, ktorý dodáva potrebnú hydratáciu a vlhkosť a tiež posilňuje kožnú ochrannú bariéru, aby bola chránená pred vonkajšími vplyvmi. Naproti tomu vitamín E navracia elasticitu a pevnosť a dokáže vyhladiť aj jemné línie pri prvých prejavoch starnutia. Telové mlieko MIXA Body je vhodné na každodenné použitie pre všetky typy pokožky. Poteší aj svojím veľkým balením s pumpičkou, vďaka ktorej si nadávkujete potrebné množstvo produktu.

Kľúčové vlastnosti intenzívneho spevňujúceho telového mlieka MIXA Body, 400 ml

  • Telové mlieko Mixa Body s nemastným zložením
  • Rýchlo sa vstrebáva a okamžite zjemňuje pokožku
  • Pravidelným používaním sa zvyšuje jej pružnosť
  • Obsiahnutý glycerín dodáva potrebnú hydratáciu a vlhkosť a tiež posilňuje kožnú ochrannú bariéru
  • Vitamín E navracia elasticitu a pevnosť a dokáže vyhladiť aj jemné línie pri prvých prejavoch starnutia
  • Telové mlieko MIXA Body je vhodné na každodenné použitie pre všetky typy pokožky
  • Poteší aj svojím veľkým balením s pumpičkou

Zloženie: 
AQUA/WATER, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER/SHEA BUTTER, ISOPROPYL PALMITATE, CETYL ALCOHOL, CETYL ESTERS, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL, ZEA MAYS STARCH/CORN STARCH, BIFIDA FERMENT LYSATE, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, CITRIC ACID, GLYCINE SOJA OIL/SOYBEAN OIL, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, SODIUM POLYACRYLATE, PHENOXYETHANOL, SALICYLIC ACID, SODIUM BENZOATE, PARFUM/FRAGRANCE.

Použitie: 
Naneste vrstvu mlieka na čistú pokožku celého tela. Používajte každý deň.


Zloženie

Aqua, Glycerín, Butyrospermum parkii butter, Shea butter, Isopropyl palmitate, Cetyl alcohol, Cetyl esters, Paraffinum liquidum, Mineral oil, Zea mays starch, corn starch, Bifida ferment lysate, Disodium edta, Sodium hydroxide, Tocopherol, Caprylyl glycol, Carbomer, Citric acid, Glycínový sójový olej, Soybean oil, Polyglyceryl-3 metylglukóza distearát, Sodium polyacrylate, Phenoxyethanol, Salicylic acid, Sodium benzoate, Parfum, Fragrance

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Spevňujúci
Špecifikácia Dermo

Typ pleti

Typ pleti Suchá, Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Objem

Objem 400 ml
Kód:  KSTE1587
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600551047546
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17