Obnoviť stránku

MIXA Atopiance Baby & Adult Calming Body Balm 250 ml

4,8 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIXA Atopiance Baby & Adult Calming Body Balm 250 ml

Upokojujúce telové mlieko MIXA Atopiance Baby & Adult Calming Body Balm s objemom 250 ml je špeciálne vyvinuté pre starostlivosť o veľmi suchú, citlivú a atopickú pokožku so sklonmi k svrbeniu a podráždeniu. Vďaka bohatému zloženiu, obsahujúcemu Omega-B komplex, pokožku okamžite a dlhodobo upokojuje a potláča pocit svrbenia. Dodáva jej potrebnú výživu, hydratuje ju a chráni pred neustálym vysušovaním. Jeho ľahká textúra sa veľmi dobre vstrebáva a nezanecháva mastný film. Praktické balenie s pumpičkou umožňuje jednoduchú aplikáciu. Prípravok je klinicky overený, je hypoalergénny a neobsahuje parabény a parfumáciu. Môžete ho použiť aj pre bábätká a deti, takže je vhodný pre celú rodinu.
Aktívne látky:
Vyživujúci a upokojujúci Omega-B komplex, ktorý je bohatý na osem doplňujúcich mastných kyselín, poskytuje pokožke okamžitú úľavu od svrbenia a pocitu nepohodlia.
Použitie:
Prípravok aplikujte každý deň v bohatej vrstve na čistú pokožku celého tela a jemnými krúživými pohybmi ho vmasírujte. Neaplikujte počas atopickej krízy. Pokiaľ svrbenie pretrváva, alebo sa zhorší, kontaktujte dermatológa.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný na veľmi suchú citlivú pokožku a so sklonom k atopii.
Zloženie:
Aqua/water, Glycerin, Petrolatum, Paraffinum liquidum/mineral oil, Niacinamide, Glyceryl stearate, Cetyl alcohol, PEG-40 stearate, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Cetyl palmitate, Dimethicone, Ascorbyl palmitate, Chlorhexidine digluconate, Citric acid, Coriandrum sativum seed oil/coriander seed oil, Echium, plantagineum seed oil, Glycine soja oil/soybean oil, Panthenol, Prunus armeniaca kernel oil/apricot kernel oil, Ribes nigrum seed oil/black currant seed oil, Sorbitan tristearate, Tocopherol Aqua/water, Glycerin, Petrolatum, Paraffinum liquidum/mineral oil, Niacinamide, Glyceryl stearate, Cetyl alcohol, PEG-40 stearate, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Cetyl palmitate, Dimethicone, Ascorbyl palmitate, Chlorhexidine digluconate, Citric acid, Coriandrum sativum seed oil/coriander seed oil, Echium, plantagineum seed oil, Glycine soja oil/soybean oil, Panthenol, Prunus armeniaca kernel oil/apricot kernel oil, Ribes nigrum seed oil/black currant seed oil, Sorbitan tristearate, Tocopherol

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá
Kód:  TM413
Produktové číslo:  3600550905960
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17