Obnoviť stránku

MIXA Anti-Dryness Pack

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIXA Anti-Dryness Pack

Stále nemôžete nájsť ideálnu micelárnu vodu pre vašu citlivú suchú pleť a potrebujete tiež extra výživný krém? Potom práve pre vás je určená darčeková súprava MIXA Anti-Dryness Pack. V súprave nájdete micelárnu vodu Micellar Water Anti-Dryness pre citlivú a suchú pleť. Micelárna voda má pH 5,5, čo perfektne vyhovuje pokožke a je veľmi vhodná pre citlivú oblasť okolo očí. Zloženie obsahujúce micely odstráni make-up jedným ťahom bez nepríjemného trenia pokožky a obsiahnutý hydratačný glycerín pokožku upokojí a ochráni pred vysušením. Súpravu dopĺňa extra výživný krém Oil-Based Rich Cream s pupalkovým olejom. Krém sa rýchlo vstrebe, nezanecháva mastný film a obsahuje okrem pupalkového oleja tiež hydratačné zložky, ktoré intenzívne vyživia vašu pokožku a doplnia starostlivosť micelárnej vody. Doprajte sebe alebo svojej rodine či priateľom starostlivosť, ktorú si zaslúžite! 

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy micelárnej vody a výživného krému MIXA Anti-Dryness Pack

  • Súprava obsahuje micelárnu vodu Micellar Water Anti-Dryness a výživný krém s pupalkovým olejom Oil-Based Rich Cream
  • Micelárna voda je vhodná pre citlivú pleť, šetrne odstráni make-up jediným ťahom
  • Vďaka obsiahnutému hydratačnému glycerínu zanechá pokožku hydratovanú a upokojenú
  • Extra výživný krém s pupalkovým olejom pomôže obnoviť poškodenú bariéru vašej pleti, ktorú zároveň skvele vyživí a hydratuje
  • Micelárna voda aj výživný krém chránia pokožku pred vysúšaním a intenzívne hydratujú pleť
  • Prípravky značky MIXA sú hypoalergénne, neobsahujú parabény a parfumáciu a sú klinicky overené

Ako používať:
Micelárnu vodu naneste na kozmetický tampón a jemne zotrite nečistoty z tváre i očí. Neoplachujte.
Výživný krém naneste na čistú a suchú pokožku tváre a dekoltu a jemne rozotrite. Krém sa rýchlo vstrebe a nezanechá mastný film. 

Obsah balenia:
1 × micelárna voda Micellar Water Anti-Dryness 400 ml
1 × výživný krém s pupalkovým olejom Oil-Based Rich Cream 50 ml

Zloženie:
Micelárna voda:
880091 11 – INGREDIENTS: AQUA/WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERÍN, Citric ACID, disodium COCOAMPHODIACETATE, disodium EDTA, PANTHENOL, PEG-60, hydrogenated CASTOR OIL, poloxamér 184, POLYAMINOPROPYL biguanidy, PARFUM / fragrance. (F.I. L. B164978/1).
Výživný krém:
880101 13 – INGREDIENTS: AQUA/WATER, GLYCERÍN, cetearyl ALCOHOL, CAPRYLIC/Caprice triglyceridy, glyceryl Stearate, ALCOHOL DENAT.M ETHYLHEXYL palmitate, DIMETHICONE, Butyrospermum parkii BUTTER/SHEA BUTTER, myristyl MYRISTATE, Niacínamid, CAPRYLYL GLYCOL, Citric ACID, disodium EDTA, myristyl MALATE PHOSPHONIC ACID, Oenothera biennis OIL/EVENING PRIMROSE OIL, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, SODIUM POLYACRYLATE, tocopherolu, PARFUM/fragrance. (F.I. L. B163651/1)

Kód:  VBAL0558
Produktové číslo:  8592807219140
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19