Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

MELICONI green line 3 v 1 čistiaci prášok pre práčky a umývačky – 6 vreciek × 50 g

5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

MELICONI green line 3 v 1 čistiaci prášok pre práčky a umývačky – 6 vreciek × 50 g

Udržujte svoju práčku a umývačku v perfektnom stave s čistiacim práškom MELICONI green line 3 v 1. Prášok odstraňuje vodný kameň, nečistoty a plesne z výhrevného telesa, hadíc a bubna. Zabraňuje tak vzniku nepríjemných pachov. Efektívne kombinuje tri funkcie: odmasťuje, dezinfikuje a likviduje vodný kameň. Pomáha predlžovať životnosť spotrebičov a znižuje spotrebu energie a pracích prostriedkov. Jeho povrchovo aktívne látky sú plne biologicky odbúrateľné a majú len obmedzenú toxicitu pre vodné organizmy. Čistiaci prášok do umývačky a práčky MELICONI green line 3 v 1 pochádza z Talianska. V balení nájdete 6 vrecúšok po 50 g.


Kľúčové vlastnosti čistiaceho prášku do umývačky a práčky MELICONI green line 3 v 1

  • Čistiaci prášok MELICONI green line 3 v 1 udrží vašu práčku a umývačku riadu v perfektnej kondícii
  • Odstraňuje vodný kameň, nečistoty a plesne z výhrevného telesa, hadíc a bubna
  • Zabraňuje vzniku nepríjemných pachov
  • Pomáha predlžovať životnosť spotrebičov a znižuje spotrebu energie
  • Čistiaci prášok do umývačky a práčky MELICONI green line 3 v 1 pochádza z Talianska
  • V balení nájdete 6 vrecúšok po 50 g

Čistiaci prostriedok 3 v 1 efektívne kombinuje tri čistiace funkcie

Čistiaci prostriedok MELICONI green line 3 v 1 je čistiaci prášok, ktorý vám pomôže udržať vašu práčku krásnu čistú. Vďaka pravidelnému čisteniu zaistíte dlhšiu životnosť spotrebiča a znížite tak spotrebu energií. Prášok 3 v 1 odstraňuje vodný kameň, odmasťuje a zároveň dezinfikuje. Prášok odstráni aj nepríjemné pachy z výhrevného telesa, hadíc a bubna.

Nový ECO rad čistiacich a ošetrujúcich prostriedkov šetrí životné prostredie

Záleží Vám na životnom prostredí? MELICONI ECO je nový rad čistiacich a ošetrujúcich prostriedkov do domácnosti, ktorý ponúka bezpečné a navyše veľmi efektívne produkty rešpektujúce životné prostredie a všetky živé bytosti. Táto séria produktov bola vyrobená v Taliansku a je navrhnutá tak, aby znížila dopad na životné prostredie. Obaly, v ktorých sa výrobky nachádzajú, sú plne recyklovateľné.

Ako čistiaci prostriedok MELICONI green line 3 v 1 používať?

Stačí vložiť obsah vrecka do priehradky na prací prostriedok alebo priamo do pracieho bubna. Následne spustite prací program cyklu 60°, s prázdnou náplňou bez predpierania a pracieho prostriedku. Odporúčame používať čistiaci prípravok Meliconi green line 3 v 1 raz mesačne.


Zloženie: fosfonáty, aniónové povrchovo aktívne látky

Zloženie

fosfonáty, aniónové povrchovo aktívne látky, polykarboxyláty < 5%

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Použitie

Vlastnosti Ekologické

Hmotnosť

Hmotnosť 0,3 kg

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Vlastnosti

Podľa konzistencie Prášok
Kód:  MELIPR032
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  621022

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17