Obnoviť stránku

MEDELA Suplementor

Príslušenstvo k tovaru

MEDELA Suplementor

Švajčiarska spoločnosť Medela, ktorá sa zaoberá výskumom, vývojom a výrobou zdravotníckych systémov a pomôcok, prichádza s ďalším produktom pre matky s deťmi. Suplementor je špeciálny doplnkový systém pre dojčiace mamičky, ktorý umožňuje dieťaťu sať materské mlieko z fľaštičky a súčasne piť aj z prsníka. Vďaka tomu je dokonale zachovaný správny spôsob satia a dochádza k stimulácii hormónov a žliaz potrebných k tvorbe materského mlieka. Bábätko tiež nie je ochudobnené o priamy kontakt s matkou. Použitie suplementora podporuje zvýšenie laktácie, ponúka možnosť kontroly množstva podávaného materského mlieka a skracuje dobu kŕmenia. Je vhodný pre deti so slabým sacím reflexom, spavé deti, deti s nízkou pôrodnou hmotnosťou, adoptované deti alebo pre spoločné kŕmenie dvojčiat.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Polypropylén, silikón, nylon, kov

Objem:
150 ml

Balenie obsahuje:
1 ks fľaše 150 ml, 1 ks skrutkovací uzáver, 1 ks držiak ventilu, 1 ks ochranný kryt fľaše, 1 ks šnúrka na krk, 3 ks hadičiek rozlíšených farebne podľa veľkosti (priemer 0,65, 0,75, 0,85 mm) , 1 ks lepiaca páska

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Vlastnosti

Vlastnosti cumlíka Vhodná pre dojčené deti

Typ

Typ Pre dojčené deti
Kód:  MED021sk
Produktové číslo:  7612367041164
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08