Obnoviť stránku

MEDELA PureLan 100 - 37g

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MEDELA PureLan 100 - 37g

Hojivá masť PureLan je určená na ošetrenie citlivých, boľavých či popraskaných bradaviek. Masť PureLan je vyrobená zo 100 % čistého lanolínu (ovčí tuk) bez chemických a konzervačných látok. Nemusíte sa báť akejkoľvek chémie z tejto masti. PureLan 100 obnovuje prirodzenú vláčnosť pokožky namáhanej častým saním bábätka. Masť je vhodná už do pôrodnice a môžete ju používať od prvého dňa dojčenia na prevenciu pred vznikom boľavých či popraskaných bradaviek. Hustá konzistencia znižuje spotrebu a tým aj šetríte peniaze.

Kľúčové výhody

  • 100 % čistý lanolín
  • Bez chemických a konzervačných látok
  • Už od 1. dojčenia
  • Obnovuje prirodzenú vláčnosť pokožky
  • Chráni kožu pred vysúšaním
  • Hustá konzistencia, stačí malé množstvo masti
  • Vytvára ochrannú vrstvu
  • Výhodné balenie

Pre matku aj bábätko

Masť môžete používať pri dojčení od prvej chvíle strávenej so svojím bábätkom a napomôcť tak zdravému rozvoju dojčenia, bez stresu či bolesti. Pre upokojenie citlivých bradaviek môžete masť aplikovať už v tehotenstve. Masť sa tiež hodí vďaka prírodnému zloženiu na ošetrenie či prevenciu zaparenín u bábätka, je hypoalergénna. Masť je bez chuti i zápachu. Masť môžete využiť kedykoľvek aj seba na suchú pokožku aj na popraskané pery a odretý nos pri nádche.

Použitie:

Aplikujte podľa potreby na postihnuté miesta, aj ako prevenciu po každom dojčení. Pred dojčením nie je potrebné umývať prsia.

Zloženie:
100 % lanolín

Obsah:
37 g

Pôvod lanolínu

Lanolín je čisto prírodná látka, získavaná z oviec. Lanolín je mazový sekrét oviec, ktorý chráni srsť pred dažďom. Z ovčej vlny sa lanolín získava po strihaní, kedy zo 100 kg vlny možno získať 1-2 kg lanolínu. Používa sa v kozmetike a v chemickom priemysle. Je bez chuti aj zápachu, je vhodný aj pre malé deti.

 

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Masť

Určenie

Určenie Intímny

Účinok

Účinok Hydratácia, Výživa, Spevnenie pokožky, Popraskané bradavky
Kód:  MED007sk
Produktové číslo:  7612367005265
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12