Obnoviť stránku

MEDELA PureLan 100 - 37 g

4,7 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MEDELA PureLan 100 - 37 g

Liečivá masť PureLan je určená na liečbu citlivých, bolestivých alebo popraskaných bradaviek. Mast PureLan je vyrobený zo 100% čistého lanolínu (ovčieho tuku) bez chemických a konzervačných látok. Nemusíte sa obávať žiadnej chémie z tejto masti. PureLan 100 obnovuje prirodzenú pružnosť pokožky, ktorá je ovplyvnená častým saním detí. Masť je vhodná už v nemocnici a môžete ju použiť od prvého dňa dojčenia, aby ste zabránili tvorbe boľavých alebo popraskaných bradaviek. Hrubá konzistencia znižuje spotrebu a tým šetrí peniaze.

Kľúčové výhody

  • 100% čistého lanolínu
  • Bez chemických a konzervačných látok
  • Od prvého dojčenia
  • Obnovuje prirodzenú pružnosť pokožky
  • Chráni pokožku pred vyschnutím
  • Hustá konzistencia, len malé množstvo masti
  • Vytvára ochrannú vrstvu
  • Vhodné balenie

Pre matku a dieťa

Masť môžete používať pri dojčení od prvej chvíle so svojím bábätkom a napomôcť tak zdravému rozvoju dojčenia bez stresu či bolesti. Pre upokojenie citlivých bradaviek môžete masť aplikovať už v tehotenstve. Masť sa tiež vďaka prírodnému zloženiu hodí na ošetrenie či prevenciu zaparenín u bábätka, je hypoalergénna. Masť je bez chuti i zápachu. Masť môžete využiť kedykoľvek aj sebe na suchú pokožku i na popraskané pery a odretý nos pri nádche.

Použitie:
Aplikujte podľa potreby na postihnuté oblasti ako prevenciu po každom dojčení. Pred dojčením nie je potrebné umyť si prsia.

Zloženie:
100% lanolínu

Obsah:
37 g

Pôvod lanolínu

Lanolín je čisto prírodná látka získaná z oviec. Lanolín je mazová sekrécia oviec, ktorá chráni srsť pred dažďom. Z ovčej vlny sa po rozrezaní získa lanolín, keď z 1 kg vlny môžete získať 1-2 kg lanolínu. Používa sa v kozmetike av chemickom priemysle. Je bez chuti a bez zápachu a je vhodný aj pre malé deti.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Typ pleti Citlivá

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Typ produktu

Typ produktu Masť

Účinok

Účinok Popraskané bradavky
Kód:  MED007cz
Produktové číslo:  7612367002578
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14