Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK Master Ink Satin 01 Luminious Black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 6,40 €/ks
Pri kúpe 2 ks 5,78 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 5,47 €/ks

MAYBELLINE NEW YORK Master Ink Satin 01 Luminious Black

S očnými linkami MAYBELLINE NEW YORK Master Ink Satin vykúzlite dramatický pohľad. Očné linky dokážu vďaka tenkému hrotu vytvoriť tenkú a presnú linku. Čierna farba liniek vaše oči sýto a pritom decentne zvýrazní. Nalíčenie je dlhotrvajúce, dramatický pohľad vám vydrží celý deň. Intenzívny odtieň 01 Luminious Black s vysokým obsahom pigmentov zvýrazní vaše oči na pracovnú schôdzku alebo večerné posedenie s priateľmi. Ak potrebujete vytvoriť maximálne presnú linku nad líniou vašich rias, potom sú očné linky MAYBELLINE NEW YORK Master Ink Satin pre vás to pravé. Linky držia svoj tvar a líniu, nerozmazávajú sa.

Kľúčové vlastnosti očných liniek MAYBELLINE NEW YORK Master Ink Satin 01 Luminious Black

  • MAYBELLINE NEW YORK Master Ink Satin vytvoria vďaka tenkému hrotu jemné očné linky
  • Dlhotrvajúce líčenie vydrží celý deň
  • Intenzívny odtieň 01 Luminious Black s vysokým obsahom pigmentov uvítajú skôr brunetky
  • Linky držia svoj tvar a líniu, nerozmazávajú sa
  • Linky od MAYBELLINE NEW YORK sú vhodné na denné líčenie aj večerný look

Aplikácia:
Hrotom vykreslite linku nad okom a nechajte zaschnúť.

Zloženie:
Aqua/water, Styrene/acrylates/ammonium methacrylate copolymer, Butylene glycol, Calcium aluminum borosilicate, Laureth-2 benzoate, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 dimethicone, Phenoxyethanol, Sorbitol, Synthetic fluorphlogopite, Calcium sodium borosilicate, Sodium laureth-12 sulfate, Ethylhexylglycerin, Silica, Polymethyl methacrylate, PEG-6 caprylic/capric glycerides, Sodium cocoyl apple amino acids, 1,2-hexanediol, Sodium polyacrylate, Caprylyl glycol, Caprylic/capric triglyceride, Ammonium hydroxide, Tin oxide, [+/- may contain CI77491, CI77499/iron oxides, CI77891/titanium dioxide].

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ

Typ Tekuté linky
Kód:  DEKO4201
Produktové číslo:  30118867

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09