Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK

Maybelline

Maybelline New York: Líčenie do práce aj na večierok

Značka Maybelline New York prináša štýl a trendy z prehliadkových mól do bežného denného líčenia tisícok žien. Je lídrom na trhu v Amerike а obľúbená je aj v Európe. Kozmetika Maybelline pomáha zvýrazniť prednosti každej ženy, či už ide o denné líčenie do práce alebo do mesta, alebo o dômyselnejší look na väčšie spoločenské udalosti. Produkty Maybelline New York už viac ako sto rokov vynikajú kvalitou а cenovou dostupnosťou а robia ženy krásne. Vyskúšajte inovatívnu kreatívnu kozmetiku inšpirovanú životným štýlom mesta New York a vyberte si produkty na mieru.

řasenka Maybelline

Dekoratívna kozmetika Maybelline pre výrazné oči

V spoločnosti Maybelline New York si uvedomujú dôležitosť očného kontaktu. Uhrančivý pohľad vďaka maskare, ktorá dokáže dodať dramatickosť, predĺžiť riasy alebo ich zhustiť, neprestane byť nikdy atraktívny. Celkový look môžete doplniť pomocou očných liniek Maybelline, ktoré vaše oči opticky ešte viac zväčšia. Paletky očných tieňov potom dokážu vytvoriť dymové líčenie vhodné na dôležitý večer, ale aj jemne zvýrazniť oči pri bežnom dennom líčení.

Skrášlite svoju pleť s make-upom Maybelline

Nádherná tvár bez nedostatkov nebola nadelená všetkým, preto Maybelline ponúka produkty, ktoré vašu pleť ľahko skrášlia. Maybelline make-up sa postará o vašu pleť, rozžiari ju a súčasne zakryje nedokonalosti, bez ohľadu na typ vašej pleti. Súčasťou sortimentu sú aj produkty pre zrelú pleť, ktoré zakryjú vrásky a ďalšie známky starnutia. Obľúbené sú aj korektory a kontúrovacie ceruzky. Objavte ideálnu kozmetiku na denné líčenie aj do spoločnosti.

Maybelline make-up
Veganské produkty Maybelline

Produkty Maybelline sa pýšia vegánskym zložením

Produkty Maybelline New York sú vyrobené etickou cestou s láskou k prírode aj zvieratám. Neobsahujú žiadne zložky živočíšneho pôvodu, ani nie sú testované na zvieratách. Kozmetika Maybelline preto spĺňa potrebné podmienky a môže hrdo niesť označenie „vegan“.

Spresniť parametre
265 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17