Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Metallic 9,5 ml

4,9 79 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Metallic 9,5 ml

Predlžujúca riasenka čiernej farby MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Metallic v metalickom obale s objemom 9,5 ml riasy výrazne predĺži a zahustí, pričom v perfektnom stave vydržia po dlhú dobu. Vytvorí nádherné vejáriky rias, ktoré sú od seba dokonale oddelené. Zintenzívni pohľad vašich očí a podčiarkne ich prirodzenú krásu. Pomocou tvarovaného aplikátora so štetcom riasy ľahko a rýchlo nalíčite a perfektne oddelíte. Jemná krémová textúra sa nerozmazáva, nedrobí a nevytvára žiadne hrudky. Čierna maskara MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Metallic pre dlhé a plné riasy s dlhotrvajúcim efektom sa právom stane nepostrádateľnou súčasťou vašej kozmetickej taštičky.
Aktívne látky:
Krémové zloženie riasenky zamedzuje podráždeniu očí, riasy posilňuje a hĺbkovo vyživuje. Nespôsobuje nežiaduce slzenie a je tak vhodná aj pre citlivejšie oči.
Účinky:
Výsledkom aplikácie riasenky sú nádherne dlhé a husté riasy s bohatým objemom, dokonale oddelené bez nežiaduceho zlepenia a hrudiek. Vaše oči získajú podmanivý, iskrivý a hlboký pohľad. 

Použitie:
Riasenku nanášajte dlhými jemnými ťahmi na riasy od ich korienkov ku končekom. Potom nechajte zaschnúť. Pre výraznejšie líčenie môžete postup zopakovať.

Objem:
9,5 ml
Zloženie:
Aqua/water, Propylene glycol, Styrene/acrylates/ammonium methacrylate copolymer, Polyurethane-35, Cera alba/beeswax, Syntetic fluorphlogopite, Glyceryl stearate, Cetyl alcohol, PEG-200 glyceryl stearate, Ethylenediamine/stearyl dimer dilinoleate copolymer, Copernicia cerifera cera/carnauba wax, Stearic acid, Palmitic acid, Ethylene/va copolymer, Alcohol denat., Paraffin, Aminomethyl propanediol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Butylene glycol, Xanthan gum, Sodium laureth sulfate, Disodium EDTA, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Silica, [+/- May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499/iron oxides, CI 77007/ultramarines, CI 77891/titanium dioxide, mica, CI 75470/carmine, CI 77288/chromium oxide greens, CI 77742/manganese violet, CI 77510/ferric ferrocyanide]

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO1496
Produktové číslo:  30154971

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06